Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το αποτέλεσμα στη Ριζούπολη!

Να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (22/02,17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη ...

Να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (22/02,17:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και έχοντας για πρώτη φορά τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε ένα ακόμη επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ο έμπειρος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς της Ριζούπολης τους τραυματίες Θέμη Κουλουχέρη και Χρήστο Αραβίδη. Αναλυτικά η αποστολή:

Σταυροθανασόπουλος, Λάσνικ, Μπούζας, Ζαχαράκης, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Ντούνης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Ανέστης, Καμπάνταης, Πάνος, Κωτσαλάς, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος.

Στο πλευρό της ομάδας αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι του Ιστορικού, οι οποίοι θα πάρουν τις θέσεις τους στις θύρες 6-7 του γηπέδου. Τα εισιτήρια για τους κυανέρυθρους οπαδούς κοστίζουν 10 ευρώ και μπορούν να το προμηθευτούν από τα εκδοτήρια έξω από την θύρα 3 της Ριζούπολης.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια