Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα είπαν Ερασιτέχνης-«Κίνηση Σωτηρίας»

Συνάντηση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Γ.Σ.Σ με μέλη της Κίνησης για την Σωτηρία της του Πανιωνίου διεξήχθη στην Παρασκευή (14/2). Τα μέ...

Συνάντηση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Γ.Σ.Σ με μέλη της Κίνησης για την Σωτηρία της του Πανιωνίου διεξήχθη στην Παρασκευή (14/2).

Τα μέλη της κίνησης κατέθεσαν την πρόταση τους στο Δ.Σ. και παρουσίασαν τις θέσεις τους για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα συσσωρευμένα οικονομικά, αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε χθες 14/2/2014 συνάντηση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Γ.Σ.Σ με μέλη της Κίνησης για την Σωτηρία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Τα μέλη της κίνησης κατέθεσαν την πρόταση τους στο Δ.Σ. και παρουσίασαν τις θέσεις τους για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα συσσωρευμένα οικονομικά, αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μεταξύ άλλων πρότειναν την άμεση εμπλοκή τους στην ομάδα την οποία θα στηρίξουν τόσο οικονομικά όσο και ηθικά με την συμμετοχή έμπειρων ανθρώπων που έχουν τη θέληση να προσφέρουν και την δυνατότητα να προστατέψουν την ομάδα από εξωγενείς παράγοντες που αποτελούν τροχοπέδη για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της στην S.L.

Στην συνέχεια ανέλυσαν το πλάνο τους για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ στο οποίο περιλαμβάνεται η υπαγωγή της σε διαδικασίες Οικονομικής εξυγίανσης στο αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε η ΠΑΕ να καταστεί βιώσιμη, απαλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό από τα συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα που σήμερα την στραγγαλίζουν και την έχουν οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο. Στο πλαίσιο αυτό ο Σύμβουλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Γ.Σ.Σ, Ιωάννης Αβραντίνης με μεγάλη εμπειρία σε αντίστοιχα οικονομικά θέματα δήλωσε ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη του στόχου αυτού, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θα αναλάβει να συγκροτήσει ομάδα για την ανάληψη Δ.Σ. Πρωτοδικείου στην ΠΑΕ.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Π.Γ.Σ.Σ απάντησαν θετικά στην πρόταση της Κίνησης Σωτηρίας δηλώνοντας ότι η προσπάθεια που έγινε στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ από τότε που ανέλαβε τις τύχες του Συλλόγου η Πανιώνια Κίνηση με πρόεδρο τον Βασίλη Τσάβαλο πρέπει να συνεχιστεί, ο στόχος παραμένει κοινός, η ομάδα να σταθεί στα πόδια της με τις δικές της δυνάμεις, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά του Συλλόγου να αναδείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν τον Πανιώνιο αγωνιστικά και οικονομικά αυτόνομο».

2 σχόλια

  1. Με τα άλλα αθλήματα πλην μπάσκετ και ποδόσφαιρο, ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ; Θα τα αφήσουμε να ''αργοπεθαίνουν''; Θα ασχολούμαστε μόνο με το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλοι πανιωνιοι θα ηθελα να σας θυμησω για την κινηση σωτηριας ετσι για να καταλαβουμε τι γινεται νακανω καποιες ερωτησεις και αν θέλει καποιος να μου απαντησει.ο σουβλερης και ο κουτλιδης λεγανε οι πανθηρες και ο αβραντινης και ο ζαμανης είναι λαμογια και δουλευουν για τον μαρινακη σωστα? Μετα ο αβραντινης με εντολη μελισσανιδη αφού πηρε τη καλιθεα ανελαβε την παε ετσι πηρε η αεκ τον ντακολ.Ο ζαμανης τωρα οπως εγρσψε το goal κανει δουλειες με τον αδερφο του μελισσανιδη.Ο κολοβος ηθελε ναπαει στην αεκ και πιεζε πολυ τη διοικηση γιαυτο αλλα δεν τουπερασε.Τωρα πριν αναλαβει η νεα κινηση για τη σωτηρια του ιστορικου ο ζαμανης οσκουρας ο ζερβακακος ο μιχου και αλλοι μιλησαν με σουβλερη για να τους βοηθησει και ειναι και στη παε.επισης εγινε και με τον κουτλιδη τπ ιδιο αλλα εκει πηγε ο μιχου με ενα φιλο του ζαμανη.Η αποψη μου ειναι πρωτον οτι φευγουμε απο λιμανι και παμε αεκ.και δευτερον καλες δουλειες κωλοτουμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή