Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πρώτη» του Αναστόπουλου

Στο Ζηρίνειο προπονήθηκαν την Τετάρτη (19/02) οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, εξαιτίας εξαιτίας της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρο...

Στο Ζηρίνειο προπονήθηκαν την Τετάρτη (19/02) οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, εξαιτίας εξαιτίας της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στην Βάρη.

Πάντως οι "κυανέρυθροι" δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι ούτε από την κατάσταση του γηπέδου στη Κηφισιά, καθώς το τερέν ήταν ιδιαίτερα σκληρό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος την Δευτέρα είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Ιστορικού, γύμνασε ουσιαστικά για πρώτη φορά την Τετάρτη τους ποδοσφαιριστές του, καθώς την Τρίτη η ομάδα είχε ρεπό.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Τόσκας και Αραβίδης, ενώ ο Κουλουχέρης ακολούθησε μέρος του προγράμματος,  αλλά συνεχίζει να κάνει θεραπείες και θεωρείται αμφίβολος για την αναμέτρηση του Σαββάτου (22/2) με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

1 σχόλιο

  1. Ρε παιδια εσεις απο τα panionianea μπορειτε να μας ενημερωσεται σχετικα με την νεα κινηση-συμαχεια της διοικησης??? Ποιοι ειναι τι σκοπό έχουν κτλ. Τσακίρης ειναι μέσα???? Θα πουλησουν όλους τουσ παιχτες το καλοκαιρι οτι και αν γινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή