Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Λάσνικ για την... ανατροπή-πρόκριση!

Με τον Αντρέας Λάσνικ να μένει -όπως αναμενόταν- εκτός αποστολής θα αντιμετωπίσει εντός έδρας ο Ιστορικός τον ΟΦΗ, στον επαναληπτικό της ...

Με τον Αντρέας Λάσνικ να μένει -όπως αναμενόταν- εκτός αποστολής θα αντιμετωπίσει εντός έδρας ο Ιστορικός τον ΟΦΗ, στον επαναληπτικό της ήττας με 2-0 για το Κύπελλο.

Ο Αυστριακός λόγω πένθους (έχασε τη γιαγιά του) ταξίδεψε την Τρίτη (11/02) στην χώρα του και έτσι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Από εκεί και πέρα, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μετά το τέλος της προπόνησης στη Νέα Σμύρνη, ανακοίνωση την αποστολή της ομάδας την οποία αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Πάνος, Κούρος, Κωτσαλάς, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρντι, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Μπούζας, Ντούνης, Κολοβός, Γιάννου, Σταυροθανασόπουλος, Καμπάνταης, Αραβίδης.

Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο αγώνα ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει με 2-0 του Πανιωνίου στο "Γεντί Κουλέ" και οι παίκτες των κυανέρυθρων καλούνται να κάνουν την... υπέρβαση, να καλύψουν εις βάρος τους σκορ και να είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. Μακάρι να προκριθεί ο Ιστορικός σε βάρος του ΟΦΗ, αν και δε το πολυπιστεύω! Προέχει το πρωτάθλημα και η σωτηρία! Πράγματι έτσι είναι, όμως ο Πανιώνιος δε μπορεί ν' αφήνει έτσι το κύπελλο, διοργάνωση που του έχει χαρίσει μεγάλες διακρίσεις και στους φίλους του απίστευτες χαρές! Θα πεί κάποιος τι νόημα έχει να προκριθεί τώρα και ν' αποκλειστεί αργότερα π.χ. απο το οσφπ; Το ερώτημα μπορεί να έχει λογική, όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουνν μεγάλες πιθανότητες ο "αδύναμος" να κερδίζει το "δυνατό". Σε κανένα άλλο άθλημα δεν υπάρχουν τόσες πιθανότητες και για αυτό αποτελεί τον κύριο λόγο που το ποδόσφαιρο είναι και θα παραμείνει ο βασιλιάς των ομαδικών αθλημάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Πανο ασφαλως ολοι οι συνΠανιωνιοι θα θελουμε την ομαδα μας να προχωρηση και στο κυπελλο αλλα οπως σχολιασες προεχει η παραμονη στην κατηγορια μακαρι τα παιδια να τα καταφερουν και στα δυο αλλα θα ειναι κριμα η προκρηση να λειτουργησει εις βαρος της παραμονης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITES (GAZETTA,CONTRA.SPORTFM ΚΛΠ) ΥΠΑΡΧΕΙ
    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ
    ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ Η ΑΝΤΙΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ).
    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
    ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ο ΑΡΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ ΠΟΤΕ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ
    ΕΙΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΟΣΦΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ τον Πιστεύω τον Πανιώνιο. Σήμερα για λόγος τιμής και ψυχολογίας και μόνο θα πάρουμε νίκη πρόκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή