Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με στόχο την... ανατροπή!

Το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα θέλει να ανατρέψει σήμερα (13/02,17:00) ο Πανιώνιος, στην εντός έδρας επαναληπτική αναμέτρηση με το...

Το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα θέλει να ανατρέψει σήμερα (13/02,17:00) ο Πανιώνιος, στην εντός έδρας επαναληπτική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο.


Oι κυανέρυθροι, οι οποίοι προέρχονται από ένα κακό σερί αποτελεσμάτων, θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το σκορ του παιχνιδιού στο "Γεντί Κουλέ" (σ.σ. ήττα 2-0), προκειμένου να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και οι παίκτες του γνωρίζουν πως το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς τόσο το αποτέλεσμα της Κρήτης όσο και η καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο αντίπαλος είναι δύο παράγοντες που λιγοστεύουν τις πιθανότητες επιτυχίας.

Πάντως στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία πως θα γίνει η απαραίτητη προσπάθεια, έτσι ώστε να διεκδικηθούν όλες οι πιθανότητες πρόκρισης.

Tην αποστολή του Πανιωνίου για το εν λόγω ματς αποτελούν οι: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Πάνος, Κούρος, Κωτσαλάς, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρντι, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Μπούζας, Ντούνης, Κολοβός, Γιάννου, Σταυροθανασόπουλος, Καμπάνταης, Αραβίδης.

Εκτός έχει μείνει ο Λάσνικ που ταξίδεψε στην Αυστρία για προσωπικούς λόγους, ενώ είναι πολύ πιθανό ο τεχνικός της ομάδας να δώσει κάποιες ανάσες ξεκούρασης σε παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, ενόψει και της σημαντικής αναμέτρησης που ακολουθεί με τον ΠΑΣ  για το πρωτάθλημα.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια