Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη κόντρα στον ΚΑΟΔ!

Τον ΚΑΟ Δράμας υποδέχεται ο Πανιώνιος (2/2, 4.μμ), στο κλειστό της Αρτάκης, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Ο Ιστορ...

Τον ΚΑΟ Δράμας υποδέχεται ο Πανιώνιος (2/2, 4.μμ), στο κλειστό της Αρτάκης, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Ιστορικός θέλει να συνεχίσει τον νικηφόρο σερί του και να διατηρηθεί για άλλη μία αγωνιστική στην δεύτερη θέση του βαθμολογικόυ πίνακα.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλους αναφέρθηκε για την αναμέτρηση, την οποία χαρακτήρησε ως σημαντική για τον Ιστορικο, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως ο Πανιώνιος θα πρέπει να σεβαστεί τον ΚΑΟΔ «Παίζουμε με μια ομάδα, που με τα αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν, έχει κερδίσει τον σεβασμό».

Στην συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός ανάφερε αναλυτικά: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, να παίξουμε με ενέργεια και προσήλωση στην άμυνα και στην επίθεση να λειτουργήσουμε ομαδικά. Να «διαβάσουμε», επίσης, το παιχνίδι των αντιπάλων για να πετύχουμε τους στόχους μας. Περιμένουμε από τον κόσμο του Πανιωνίου να μας δώσει ώθηση για να ξεπεράσουμε ένα ακόμη «εμπόδιο»».

Από την πλευρά του ο Χρίστος Σαλούστρος  χαρακτήρισε και αυτός την αναμέτρηση δύσκολη και ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αναλυτικά :«Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Η Δράμα είναι πολύ καλή ομάδα όπως δείχνει και η πορεία της. Έχει νικήσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό και εμάς και τα αποτελέσματα αυτά δεν είναι τυχαία. Έχει, επίσης, κάνει αλλαγές στο ρόστερ της που την βοήθησαν. Έχουμε προετοιμαστεί για ένα σκληρό ματς και πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουμε».


Συντάκτης: Ανδρέας Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια