Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστροφή στη Νέα Σμύρνη, επιστροφή και στις νίκες!

Επιστροφή στη Νέα Σμύρνη για τον Πανιώνιο στο σημερινό αγώνα με τον Εργοτέλη (02/02, 17:15), όπου θέλει να επανέλθει και στα νικηφόρα α...

Επιστροφή στη Νέα Σμύρνη για τον Πανιώνιο στο σημερινό αγώνα με τον Εργοτέλη (02/02, 17:15), όπου θέλει να επανέλθει και στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες σε Πρωτάθλημα (Πανθρακικός) και Κύπελλο (ΟΦΗ) και όπως είναι λογικό άπαντες στις τάξεις της ομάδας έχουν θέσει ως μοναδικό στόχο για το ματς με τους Κρητικούς τους τρεις βαθμούς της νίκης.

O Kωνσταντίνος Παναγόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει για μία ακόμη αναμέτρηση στις υπηρεσίες του ανέτοιμου Λεωνίδα Καμπάνταη, ενώ εκτός "μάχης" έχει τεθεί και ο τιμωρημένος Παύλος Μητρόπουλος.

Το πιθανότερο σχήμα που αναμένεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο ο τεχνικός του Πανιωνίου είναι το 4-2-3-1, με τους παίκτες που θα το αποτελούν να είναι οι: Παπαδόπουλος - Ζαχαράκης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος - Κούρντι, Παντίδος - Αραβίδης, Λάσνικ, Κολοβός - Γιάννου.

Αναλυτικά η αποστολή: Αραβίδης, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Κούρος, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Ανέστης, Σταυροθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Λάσνικ, Μπούζας, Ζαχαράκης, Κωτσαλάς, Πάνος.

Ενισχυμένος στη Νέα Σμύρνη

Ο Εργοτέλης έχει έρθει στη Νέα Σμύρνη με τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της ομάδας.

Ο λόγος για τους Στοΐκοβιτς, Ιμπραΐμ και Μονακέλο, οι οποίοι ταξίδεψαν με την "κιτρινόμαυρη" αποστολή στην Αθήνα.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ομάδα της Κρήτης: Αθανασίου, Στοΐκοβιτς, Παντελάκης, Ρέντζας, Σαρρής, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Κοντέ, Ιμπραΐμ, Πίτσος, Καρντόσο, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια