Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έμφραγμα» στο 86'!

Αν και αγωνιζόταν για περίπου 20 λεπτά με δύο παίκτες παραπάνω, ο Πανιώνιος όχι απλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Εργοτέλη, αλλά κατάφερε ...

Αν και αγωνιζόταν για περίπου 20 λεπτά με δύο παίκτες παραπάνω, ο Πανιώνιος όχι απλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Εργοτέλη, αλλά κατάφερε να γνωρίσει και την ήττα στο 86’ με 1-0. Έντονες αποδοκιμασίες στο τέλος του αγώνα από τους οπαδούς του Ιστορικού.

Η ομάδα του Παναγόπουλου είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία.

Το νικητήριο γκολ του Εργοτέλη πέτυχε στο 86’ ο Διαμαντάκος.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι είχε αναγνωριστικό χαρακτήρα για τις δύο ομάδες, με τον Πανιώνιο να προσπαθεί –κυρίως- με τις βαθιές μπαλιές του Λάσνικ να διασπάσει την άμυνα των Κρητικών.

Η ομάδα του Παναγόπουλου δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, ενώ ο Εργοτέλης από την μεριά του στις αντεπιθέσεις επιδίωκε να δημιουργήσει κινδύνους στα κυανέρυθρα καρέ.

Στο 17’ ο Ιστορικός δημιούργησε την πρώτη του καλή ευκαιρία, με την προβολή του Πασντίδου, ύστερα από χτύπημα φάουλ του Λάσνικ, να περνάει άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Εργοτέλης, μετά από φάση διαρκείας, έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όμως ο Κούρος έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την τελική γραμμή στο σουτ του Διαμαντάκου.

Ο Πανιώνιος στη συνέχεια ανέβασε τα ην απόδοση του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει με ιδιαίτερες αξιώσεις προς την εστία του Στοϊκοβιτς και έτσι το 0-0 έμεινε έως το τέλος του 45λεπτου.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Πανιώνιο να έχει πάρει μεν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να βρει την εύκολη λύση στην επίθεση.

Στο 66’ οι αριθμητικές ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες άλλαξαν. Ο Μεχία είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κύζα για μαρκάρισμα στον Αραβίδη, αφήνοντας έτσι τον Εργοτέλη με δέκα παίκτες.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Κρητικούς, στο 73’ και ο Ρέντζας είδε με την σειρά του την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Εργοτέλη να συνεχίζει με εννέα παίκτες.

Οι παίκτες του Παναγόπουλου, έχοντας πλέον υπέρ τους και το αριθμητικό πλεονέκτημα, ανέβασαν ρυθμούς, έπαιξαν στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο, ωστόσο το καθαρό μυαλό έλειπε στην τελική προσπάθεια.

Τελικά, οι κυανέρυθροι όχι μόνο δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά σε μία αντεπίθεση του Εργοτέλη ήταν αυτοί που το δέχτηκαν.

Ο Διαμαντάκος στο 86’ βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο και με εύστοχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυ, παγώνοντας ακόμη περισσότερο την Νέα Σμύρνη.

Στο 90’ ο Πανιώνιος έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, όμως το σουτ του Αραβίδη χτύπησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Το 0-1 έμεινε έως το τέλος και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους φίλους του συλλόγου να αποδοκιμάζουν έντονα παίκτες και διοίκηση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός (86’ Παναγιωτούδης), Παντίδος, Κουλουχέρης (75’ Ντούνης), Λάσνικ, Αραβίδης, Γιάννου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στοϊκοβιτς, Πίτσος, Σαρρής, Καρντόσο, Ιμπραχίμ, Ρέντζας, Μεχία, Μπαντιμπαγκά (75’ Κοζορώνης), Κούμπικ (69’ Γιοβάνοβιτς), Χαντί, Διαμαντάκος.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης 

7 σχόλια

  1. Γιάννης Ηλιανόπουλος2 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:39 μ.μ.

    Αν πεζεις στην εδρα σ με τέσσερα στόπερ Παναγοπουλε και εχεις πλεονέκτημα δεν πας πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα κερδη στο ον λαιν ασιατικο.Ιδιαιτερα μετα τις δυο αποβολες.Αντε και σε καλη μερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήταν έμφραγμα! Ήταν λογική συνέπεια! Και με 5 να έπαιζε ο Εργοτέλης ο Πανιώνιος δε θα μπορούσε να σκοράρει, όπως άλλωστε δυσκολεύεται πάντα να σκοράρει σε κλειστές άμυνες! Πάντως δε χρειάζονται γκρίνιες διότι είναι δεδομένες οι δυσκολίες και τα προβλήματα. Αυτή είναι η ομάδα, μ' αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα πορευτεί και χρειάζεται στήριξη για να μην υποβιβαστεί, διότι αυτό θα σημάνει μιά μεγαλύτερη και πολύπλευρη καταστροφή! Η σημερινή εμφάνιση ήταν κάκιστη και με τέτοιες αγωνιστικές συμπεριφορές ο Πανιώνιος καθίσταται υποψήφιος για υποβιβασμό! Και μια πληροφόρηση απο κάποιον που σε καμιά περίπτωση δεν είναι προληπτικός. Ο Μητρόπουλος, που δεν είναι καθόλου άσχημος ποδοσφαιριστής για αμυντικό χαφ, σ' όσες ομάδες αγωνιζόταν υποβιβάζονταν! Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια! Πριν 2 αγωνιστικές περιόδους ήταν ο Παναιτωλικός, πέρυσι η Αεκ! Λέτε φέτος να ήρθε η σειρά του Πανιωνίου; Τρέμω πραγματικά στην ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς όπως είχα γράψει μετά το ματς της Κομοτηνής τώρα αρχίζει η κατάρρευση.... Επαληθεύτηκα....Η ομάδα φίλοι συμπανιώνιοι δεν μπορεί. Οι λόγοι είναι πολλοί. Έλλειψη ικανών παικτών στο κέντρο, μικρό ρόστερ που έχει κουραστεί από συνεχείς αγώνες, απλήρωτοι παίκτες που δεν έχουν πια κίνητρο και απλά "ξενοκοιτάζουν" αλλού αν δεν έχουν ήδη κλείσει. Επειδή κουράστηκα να στενοχωριέμαι εγώ και η παρέα μου αποφασίσαμε σήμερα μετά το ματς να κόψουμε το γήπεδο. Καλή τύχη στην αγαπημένη μας ομάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως παλι τα ιδια. καλυτερα να χαναμε με παοκ και να κερδίζαμε τετοια ματς που μετρανε 6ποντα! αντε γερα, δεν χανουμε την πιστη μας αλλα θα πρεπει να υπαρξει και καποιο κινητρο στους παικτες .....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πριν 3 χρόνια ο Μητρόπουλος έπαιζε στον Ολυμπιακό Βόλου που επίσης υποβιβάστηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή