Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήταν κακός και ηττήθηκε στη Κηφισιά!

Την ήττα με 64-60 γνώρισε ο Πανιώνιος εκτός έδρας από την Κηφισιά, με την ομάδα του Σφαιρόπουλου να δείχνει ένα ιδιαίτερα κακό αγωνιστικό πρ...

Την ήττα με 64-60 γνώρισε ο Πανιώνιος εκτός έδρας από την Κηφισιά, με την ομάδα του Σφαιρόπουλου να δείχνει ένα ιδιαίτερα κακό αγωνιστικό πρόσωπο.

Οι κυανέρυθροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσαν να βρουν καλό ρυθμό και μοιραία ήρθε το κακό αποτέλεσμα.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Βασίλιεβιτς και Κρόκερ, καθοριστικός στο τέλος ο Μπάρλος. Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό ο γενικά άστοχος ΜακΚόλουμ, θετικοί αλλά επίσης χωρίς... οικονομία στις επιθέσεις τους οι Κάρτερ και Μίλμπουρν.

Ισορροπημένο ήταν στην αρχή το παιχνίδι, με την Κηφισιά πάντως να κάνει περισσότερα λάθη και τον Πανιώνιο να περνάει μπροστά με 16-10 στο 7΄, χάρη στον πολύ καλό Κάρτερ. Ο Αμερικανός, βρήκε συμπαράσταση στον Σκορδίλη που δημιούργησε προβλήματα στη φροντ λάιν των γηπεδούχων για το 20-16 του πρώτου δεκαλέπτου. Με τον Βασίλιεβιτς να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι η Κηφισιά ισοφάρισε σε 20-20 στο 13΄.

Ο Πανιώνιος άρχισε να χάνει σουτ, οι γηπεδούχοι είχαν σφίξει αρκετά την άμυνά τους και δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, προηγήθηκαν 31-28, χάρη σε ένα ξέσπασμα του Ψαθά. Στην ανάπαυλα μάλιστα, διεύρυναν στους έξι πόντους το προβάδισμά τους (36-30), καθώς οι "κυανέρυθροι" δε μπορούσαν να βρουν λύσεις και ήταν ευάλωτοι στην άμυνα.

Η Κηφισιά με τον Κρόκερ να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, διατηρούσε το προβάδισμα (42-37) στο 25΄. Μίλμπουρν και Κάρτερ ισοφάρισαν με ένα 5-0 για τους φιλοξενούμενους, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με το ίδιο… νόμισμα και με καλάθια των Κακιούζη και Βασίλιεβιτς, έκλεισαν τη περίοδο μπροστά με 47-42.

Με την έναρξη του τέταρτου δεκαλέπτου, ο Γκάρετ έβαλε  την Κηφισιά με πετά πόντους μπροστά, αλλά με δύο τρίποντα του ΜακΚόλουμ και καλάθι του Μισέλ, ο Πανιώνιος έκανε 8-0 σερί και πήρε το προβάδισμα με 50-49, με έξι λεπτά να απομένουν.

Το ματς πλέον είχε γίνει γκραν γκινιόλ και το προβάδισμα άλλαζε χέρια συνεχώς. Τσαλδάρης και Κρόκερ έβαλαν μπροστά την Κηφισιά 55-54 με 3΄ 20΄΄ να απομένουν, ενώ Λιακόπουλος και Μπάρλος με προσωπικές ενέργειες-παλικαρίσια καλάθια, διατήρησαν μπροστά τους νεοφώτιστους με +3 (59-56), 27΄΄ πριν την εκπνοή. Με δύο εύστοχες βολές του δεύτερου, η διαφορά πήγε στην ασφάλεια των τεσσάρων πόντων (61-57), ο Κάρτερ μείωσε στους δύο, 17΄΄ πριν το τέλος και οι παίκτες του Σφαιρόπουλου έστειλαν στην γραμμή τον Βασίλιεβιτς, ο οποίος με 1/2, έγραψε το 62-59, ο Μπατής έχασε στη συνέχεια ένα δικό του ζευγάρι και ο κορυφαίος των νικητών Βασίλιεβιτς με 2/2 σφράγισε τη νίκη για την ομάδα και παράλληλα την ήττα για τον Ιστορικό.

*Περίπου 150 φίλοι του Πανιωνίου βρέθηκαν στο κλειστό της Κηφισιάς, όμως έφυγαν από το γήπεδο πικραμένοι από την ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 36-30, 47-42, 64-60.

Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Βασίλιεβιτς 15 (2), Λιακόπουλος 4, Κρόκερ 13, Κομποδιέτας, Ψαθάς 6, Γκάρετ 5, Γουντς 2, Τσαλδάρης 4, Αντεγκμπόγε 4, Κακιούζης 4, Μπάρλος 7.

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 19 (2), Κάρτερ 13 (2), Μίλμπερν 15 (2), Αθανασούλας, Μπατής 2, Σκορδίλης 7, Λάνγκφορντ, Μισέλ 2, Σίμτσακ, Κιρίτσης 2, Σαλούστρος.

1 σχόλιο

  1. Δεν ήταν μόνο κακός εναντίον της Κηφισιάς, φέτος είναι ή του ύψους ή του βάθους! Ζητούμενο λοιπόν η σταθερότητα και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Σωστή η δήλωση Σφαιρόπουλου περί ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε, πλήν φυσικά των παο και οσφπ, με πτώση της ποιότητας. Συνέπεια της κρίσης και των χαμηλών μπάτζετ! όπως παντού έτσι και στο μπάσκετ ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή