Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεύτερη απολογιστική ανακοίνωση για την οικονομική θέση της ΠΑΕ

Την δεύτερη απολογιστική της ανακοίνωση, σχετικά με τα οικονομικά έσοδα και έξοδα του συλλόγου, δημοσίευσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Αναλυτικ...

Την δεύτερη απολογιστική της ανακοίνωση, σχετικά με τα οικονομικά έσοδα και έξοδα του συλλόγου, δημοσίευσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικά:

Δεύτερο Απολογιστικό Σημείωμα για την οικονομική θέση της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ.

Η εικόνα Εσόδων – Εξόδων για τα έτη 2012 και 2013, έχει ως εξής:

Από τη διαφορά των εσόδων καλύφθηκε το Αγωνιστικό/Διαχειριστικό Μπάτζετ της Ποδοσφαιρικής ομάδος για τα 2 έτη, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται Μισθοί, Συμβόλαια, Μετακινήσεις, Δικαστικά και Έξοδα Αγώνων. Να σημειωθεί ότι το περυσινό μπάτζετ ανήλθε συνολικά στα 2.500.000€, ενώ το εφετινό στα 2.000.000€. 

Τα έσοδα που προέκυψαν από τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών –και αναφέρονται αναλυτικά στην 1η ανακοίνωση- κάλυψαν τις άμεσα απαιτητές δαπάνες που προήλθαν από τις προσφυγές ποδοσφαιριστών και προπονητών των περασμένων ετών. Με την κίνηση αυτή έφυγε από τα βάρη της ΠΑΕ το μεγαλύτερο μέρος των προσφυγών στη FIFA, είτε με τη μορφή της εξόφλησης (πχ Λάτκα), είτε με τη μορφή δικαστικής δικαίωσης της ομάδας (πχ Γκασπάρ, Βαζ Τε, Μπονόβας)

Με την ανάληψη της διοίκησης, παραλάβαμε μια ΠΑΕ με μηδενικό ταμείο, χωρίς λογιστική αποτύπωση και με απαιτήσεις που αν δεν αντιμετωπίζονταν άμεσα, θα δημιουργούσαν χρέος μεγαλύτερο από 12.000.000€. Αυτή τη στιγμή το χρέος ανέρχεται στα 5.000.000€, από τα οποία τα 2.950.000€ αφορούν χρέος προς το Δημόσιο (1.850.000) συν τις προσαυξήσεις (1.100.000) και οφείλεται, αποκλειστικά, σε παράλειψη της περασμένης διοίκησης. Το χρέος αυτό προς το Δημόσιο έχει δημιουργήσει αρρυθμία στην λειτουργία της ΠΑΕ, καθώς γίνεται άμεσα απαιτητό με τη μορφή κατάσχεσης.

Με δεδομένο ότι όποιοδήποτε προϋπολογισμένο έσοδο από εδώ κι εμπρός υφίσταται την ως άνω κατάσχεση και λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι τα έξοδα συντήρησης της ομάδας τρέχουν, όλες οι δυνάμεις που θέλουν έναν βιώσιμο Πανιώνιο οφείλουν να επικεντρώσουν τις δυνάμεις τους στην αντιμετώπιση του χρέους βρίσκοντας μια λύση άμεση, βιώσιμη και με προοπτική.

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

9 σχόλια

  1. μια εταιρία με 1,3 εκ κέρδη το χρόνο κάνει διακανονισμό τα 5 εκ χρέη και δεν έχει αρρυθμίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πότε το ΦΠΑ είναι έξοδο;;Λογιστής έδωσε αυτό το σημείωμα;
    Αν ναι κρίμα.Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΦΠΑ ΟΙ ΓΕΡΟΙ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΧΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΤΣΑΒΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να γίνει διακανονισμός με την εφορία και για τις προσαυξήσεις αλλά και για το "καθαρό" χρέος.
    Δεύτερον οι προηγούμενες διοικήσεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους, γιατί δεν μπορεί όποιος γουστάρει να έρχεται και να φεσώνει την ομάδα και μετά να κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
    Τρίτον η νυν διοίκηση καλά θα κάνει να καταλάβει ότι δεν είναι η μόνη που αγαπάει, πονάει και προσπαθεί για την ομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεται το έργο της μέχρι τώρα, αλλά με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά κάποιων μελών της διώχνει μακρυά όποιον άλλο θέλει και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μας εξηγησουν τι εγινε με τις πωλησεις κουρου και λαμπροπουλου.Εμεις οι φιλαθλοι δικαιουμαστε μια εξηγηση.Η σιωπη δυστυχως φανερωνει ενοχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ...........ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΦΙΛΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο δευτερο απολογιστικο σημειωμα ενα μεγεθος σχεδον το 10%των εξοδων αν πηγε για δαπανες προστιμων και εμειναν απληρωτοι οι παικτες κυριοι συνΠανιωνιοι( μερικες δεκαδες θερμοαιμων )ειμασθε ολοι συνυπευθηνοι διοτι δεν απομονονουμε αυτους τους λιγους που δημιοργουν τα επεισοδια υβριζουν τους παικτες μετα απο ηττα και κατα τα αλλα δηλωνουν φανατικοι χωρις να σκεπτοντε τι οικονομικη ζημια προκαλουν σε αυτο που αγαπουν τα αλλα μεγεθη δεν μπορω να τα ελενξω το μονο που θα πω στον φυλλο ευαγγελιο ειναι οτι στις ΠΑΕ ο φπα ειναι πανω στα συμβολαια και πληρωνετε απο την ομαδα απλα αφερειτε το φπα των αγορων και το υπολοιπο ειναι οντως εξοδο για την ομαδα. Μακαρι να βρεθη αμεσα επενδυτης και σωθει η ομαδαρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλα κενα.Που ειναι οι ισολογισμοι 12 και 13.1η εκθεση ¨Χρεος εφοριας 248.000 ευρω .Σημερα 2.950.000 ευρω.Πρεπει να γινει πληρης παρουσιαση και για ολα,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tienes el mismo logotipo que yo; "ENKI" y la diferencia entre tu nombre y el mio es la palabra Anunaki, ja,ja, un saludo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή