Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στη Κηφισιά για τη νίκη!

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στην σημερινή (6/2, 6.30 μ.μ., Novasports 3) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά, για την ...

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στην σημερινή (6/2, 6.30 μ.μ., Novasports 3) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.

O Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ούρος Ντούβνιακ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι. Οι υπόλοιποι αθλητές θα βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του έμπειρου προπονητή.

To έργο των κυανέρυθρων σαφώς και δεν είναι εύκολο, αφού η Κηφισιά στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος, κάτι που φανερώνουν και οι 6 συνεχόμενες νίκες που έχει πετύχει στο "σπίτι" της.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου δήλωσε αναλυτικά για το εν λόγω ματς: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας και για τις δύο ομάδες. Η Νέα Κηφισιά βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και έχει πετύχει 6 συνεχόμενες νίκες στην έδρα της. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και για τα 40’ της αναμέτρησης, ομαδικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου και να ελέγξουμε τον ρυθμό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

O Έρικ ΜακΚόλουμ από τη μεριά του ανέφερε: «Η Νέα Κηφισιά είναι εντελώς διαφορετική ομάδα από εκείνη που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο στην Νέα Σμύρνη. Από τότε έχουν μάθει την κατηγορία, έχουν προσθέσει παίκτες στο ρόστερ τους, βελτιώθηκαν και έχουν ένα πολύ καλό ρεκόρ στην έδρα τους.

Εμείς πρέπει να μπούμε στον αγώνα συγκεντρωμένοι από την αρχή. Να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν προβάδισμα, να ενθουσιαστεί το κοινό τους και να “μπει” ο κόσμος στο παιχνίδι. Να έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση μας και να μείνουμε στο πλάνο μας. Εάν τα κάνουμε όλα αυτά θα έχουμε μεγάλη τύχη για να νικήσουμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Απλά "τον ήπιαμε" !!! Καληνύχτα 2η θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΤΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΣΟΥΤ ΒΟΛΕΣ ΔΙΠΟΝΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ,ΗΜΑΡΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΦΟΒΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΡΤΕΡ ΜΑΚΟΛΟΥΜ,ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΣΟΥΤ,........ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή