Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστόπουλος: «Ενωμένος ο Πανιώνιος δεν φοβάται τίποτα»

Συγκινημένος για την επιστροφή του στον Πανιώνιο, αυτή τη φορά ως προπονητής, τόνισε πως είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο έμπειρος προπονη...

Συγκινημένος για την επιστροφή του στον Πανιώνιο, αυτή τη φορά ως προπονητής, τόνισε πως είναι ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος γνώρισε την Δευτέρα (17/02) τους νέους του ποδοσφαιριστές, προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Ιστορικού, τονίζοντας αρχικά:

«Είμαι λίγο συγκινημένος γιατί επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο που μεγάλωσα ποδοσφαιρικά μετά από 25 χρόνια, σε μία δύσκολη θα έλεγα εποχή, καθώς τον Πανιώνιο τον έχουμε συνηθίσει όλοι μας να πρωταγωνιστεί. Πιστεύω πως σιγά-σιγά θα μπουν οι βάσεις για να γίνει ξανά ο γνωστός Πανιώνιος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό στοιχείο της ομάδας: «Το προτέρημα αυτής της ομάδας είναι ότι αποτελείται από Έλληνες παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Νομίζω πως η ομάδα πρέπει να αρχίζει να πιστεύει περισσότερο στον εαυτό της, γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι πάρα πολύ καλοί και έχουν να δώσουν ακόμη πολλά».

Όσον αφορά τον στόχο της παραμονής ο έμπειρος προπονητής τόνισε: «Δεν μπορώ να λέω ότι ο Πανιώνιος πάει να σωθεί, δεν μου βγαίνει να το πω. Θα πω απλά πως θα επιδιώξουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Τέλος μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους που βοηθούν τον Ιστορικό, ενώ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους της ομάδας: «Οι άνθρωποι που έχουν μπει αυτή τη στιγμή στην ομάδα θέλουν να βοηθήσουν και όχι να διοικήσουν. Σε αυτή τη προσπάθεια οι φίλαθλοι μας θα πρέπει να είναι οδηγός. Και αυτοί οι άνθρωποι, αλλά και εγώ ήρθαμε στην ομάδα να ενώσουμε, όχι για να διχάσουμε. Αν ο Πανιώνιος είναι ενωμένος δεν φοβάται τίποτα. Οι φίλαθλοι να είναι σίγουροι πως αυτό που πρέπει να γίνει θα γίνει».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Καλη επιτυχια στον νεο προπονητη ελπιζουμε και ευχομαστε ολοι αυτη η κινηση των φιλων να φερη θετικα αποτελεσματα και να βρεθη ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ και με την βοηθεια των φιλαθλων μας εκει που του αρμοζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή