Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παναγόπουλος: «Καταφέραμε να χάσουμε...»

Ο Ιστορικός, όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τον Εργοτέλη που έπαιζε για αρκετή ώρα με δύο παίκτες λιγότερους, αλλά τελικ...

Ο Ιστορικός, όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τον Εργοτέλη που έπαιζε για αρκετή ώρα με δύο παίκτες λιγότερους, αλλά τελικά ηττήθηκε με 0-1 από τους Κρητικούς στη Νέα Σμύρνη.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του και έδωσε δίκιο στους οπαδούς της ομάδας του που ήταν δυσαρεστημένοι μετά το τέλος του ματς.

«Καταφέραμε να χάσουμε» παραδέχθηκε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να δικαιολογήσει τους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας ότι: «δεν υπάρχουν αδιάφοροι ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται, όμως πρέπει να καταλάβουν πως τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί και δεν μπορούμε ούτε παίκτες της Κ20 να ανεβάσουμε στη μεγάλη ομάδα».

5 σχόλια

  1. Όχι κύριε Παναγόπουλε, όταν σε 90+ λεπτά αγώνα δεν κάνεις παρά 2-3 σέντρες και μία κλασσική ευκαιρία την οποία όπως καταφέρνεις να χάσεις (τακουνάκι Ιωάννου) δεν μπορείς να μιλάς για παίκτες με ενδιαφέρον. Τα πουλαίν σου παίζουν αδιάφορα, διότι δεν τους έμαθες να έχουν κίνητρο για να κυνηγήσουν κάτι, εκτός από όταν αγωνίζονται με τις λεγόμενες "μεγάλες" ομάδες οπότε εκεί τα δίνουν όλα μπας και τους δει κανένας και τους κάνει μεταγραφή. Όμως πλανάστε όλοι σας (παίκτες - προπονητές - διοίκηση) πλάνην οικτράν. Κανονίστε να σώσετε την ομάδα, αλλιώς το λιγώτερο κακό που σας περιμένει είναι ένα ...ανύπαρκτο ποδοσφαιρικό μέλλον. Όσο για τα χειρότερα, θα τα πούμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Συμμορφωθείτε λοιπόν, γιατί αλλιώς....Μίλησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΑΜΙΡΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕ .Ο ΓΛΕΖΑΚΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "παίζουν αδιάφορα, διότι δεν τους έμαθες να έχουν κίνητρο για να κυνηγήσουν κάτι""
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΛΙΨΗ....
    Τόσους μήνες απλήρωτοι, τι κίνητρο να έχουν;
    Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους
    "ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ"
    εππαγγελματίες είναι και από αυτό ζούνε.
    όσο δεν είσαι συνεπής στισ υποχρεώσεις σου σαν εταιρεία αλλό τόσο δεν έχουν όρεξη αυτοί για να αποδώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή