Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υπάρχει ελπίδα;

Γράφει ο Ανδρέας Καραγιάννης... Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την πίκρα που νιώθω. Όχι, δεν είναι μόνο η ήττα από τον Εργοτέλη και ...

Γράφει ο Ανδρέας Καραγιάννης...

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την πίκρα που νιώθω. Όχι, δεν είναι μόνο η ήττα από τον Εργοτέλη και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αλλά διαπίστωση πως το τέλος ίσως είναι πιο κοντά από ποτέ.

 Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, γιατί όπως ακριβώς λέει και ο σοφός λαός «το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι». Στην προκειμένη βέβαια  «το κεφάλι» είναι ανύπαρκτο.. και αναφέρομαι ξεκάθαρα στην διοίκηση η οποία δεν είναι.. πουθενά. Και ο Ιστορικός στην πιο κρίσιμη ίσως καμπή του μοιάζει σαν ένα ακυβέρνητο καράβι… εν μέσω τρικυμίας.

Κάποιες φορές είναι πιο έντιμο, προς τον εαυτό σου, να παραδέχεσαι ότι ‘’δεν μπορείς’’ παρά το να παριστάνεις πως είσαι «ο πρίγκιπας του παραμυθιού» που στο τέλος θα σώσει… τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Έτσι, ίσως καταφέρεις να συσπειρωθείς και να βρεις μια λύση ή έστω να κάνεις μια προσπάθεια να αλλάξεις την μοίρα σου, η οποία, κακά τα ψέματα προδιαγράφεται.. μαύρη.

Το μέλλον της ομάδας δεν μπορεί να το προβλέψει δυστυχώς κανείς. Πολύ φοβάμαι πως αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα και δραστικά μέσα στους επόμενους μήνες θα ζήσουμε σκηνές άσχημες και ντροπιαστικές, που δεν θα αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση την ομάδα των δύο ηπείρων και τον τριών αιώνων… τον ιστορικό ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΑΣ.

7 σχόλια

  1. Δυστυχώς αυτό που πρέπει να αλλάξει, δεν μπορεί να περιμένει για τους επόμενους μήνες. Ολοι ξέρουμε πως το καλοκαίρη σχεδόν όλοι οι βασικοι θα φύγουν, άρα για να καλυφτούν τα κενά θα χρειαστούμε μεταγραφές. Η αδειοδότηση είναι λοιπόν απαραίτητη και η προθεσμία για να γίνει ότι χρειάζεται λήγει στις 31 Μαρτίου. Επομένος αν δεν υπάρχει λύση στην ΓΣ, είμαστε καταδικασμένοι του χρόνου να παίζουμε με την Κ20 και όποιον νεαρό βρούμε ελεύθερο. Με άλλα λόγια είμαστε καταδικασμένοι γενικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα υπάρχει ελπίδα, αλλά αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση η ελπίδα θα λιγοστέψει! Τα προβλήματα του Πανιωνίου είναι γνωστά και δεδομένα και λυπάμαι που κάποιοι κάνουν πώς τ' ανακάλυψαν τώρα! Μάλιστα υφίστανται και σε μιά περίοδο, που κανένας δεν κάνει εύκολα κίνηση αγοράς μιάς Παε. Επίσης είναι φυσιολογικό ποδοσφαιριστές του, έστω και αν οφείλουν την ανέλιξή τους στον Πανιώνιο είτε να μην έχουν πολύ κέφι ν' αγωνιστούν είτε να θέλουν να φύγουν με την 1η ευκαιρία, αφού γνωρίζουν ότι στον Πανιώνιο δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν! Άλλωστε είναι επαγγελματίες και πρέπει να ζήσουν! Έστω και με λίγα! Όταν τους παρουσιάζεται η ευκαιρία να πάνε κάπου αλλού, που εκεί τουλάχιστον θ' αμείβονται, γιατί να μην το κάνουν; Μήπως και οι ασκούντες αυστηρή κριτική, το ίδιο δε θα έκαναν αν ήσαν στη θέση τους; Αλλά και αν ακόμη σωθεί φέτος ο Πανιώνιος, πώς θα προχωρήσει την επόμενη χρονιά χωρίς χρήματα, μεταγραφές κλπ; Μπορεί να προχωρήσει μόνο αν χρησιμοποιήσει την ομάδα Κ20! Όμως με μιά τέτοια ομάδα που θ' αποτελείται αποκλειστικά απο νεαρά παιδιά μπορεί να σταθεί στην κατηγορία; Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στον Πανιώνιο είναι βαθύ και μεγάλο και απαιτεί μόνιμη λύση τώρα και όχι μετάθεση για αργότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SOS, απευθυνομαι σε αυτους που μπορουν καπως να βοηθησουν οικονομικα και διοικητικα να σταθουν διπλα σε αυτα τα παιδια.Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ και οι φιλοι που ειχαν πριν λιγους μηνες ανακοινωση οτι θα βοηθησουν την ομαδα. Αγαπητοι ΣυνΠανιωνιοι η ομαδα δεν εχει αλλα περιθωρεια τρεξτε αμεσα να σας παραχωρησουν την διοικηση με παραιτησεις η κατα ομολογια ολων αποτυχημενη διοικηση για να καταφερετε να κανετε προσπαθεια να σωθει η ομαδα γιατι με την υπαρχουσα κατασταση ανυπαρκτης διοικησης βλεπω την παραμονη απο δυσκολη εως απιθανη διοτι εχουμε πολλα αρνητικα απεναντυ στους ανταγωνιστες ολοι εχουν ενισχυθει εμεις οχι .Απεναντιας εφυγαν και καποιοι παικτες αυτοι που εμειναν ειναι απληρωτοι, αλλοι παιζουν ως δανεικοι ,αλλοι δυστυχως μενουν ελευθεροι το καλοκαιρι και θα κοιταξουν την καριερα τους οταν εχουν και την δικαιολογημενη αγανακτιση των φιλαθλων με υβρεις και απειλες τους κοβοντε τα ποδια και ολα αυτα επιβαρυνουν την αγωνιστικη κατασταση .ΤΩΡΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 5 ΝΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.(ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΙΑΛΛΟΥ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΟΣ) ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ(400 ΕΙΣ/ΡΙΑ) ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι εγω το πιστευω οτι υπαρχει ΕΛΠΙΔΑ....ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ!!!!!ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ..( Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΜΜΕ)...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΖΙΦΟΣ!!!!!ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ...ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!!!!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΦΟΥΛΑΜ για να σωσει την κατηγορια εδωσε 15 για να παρει μητρογλου μεχρι και ο αρης εκανε μεταγραφες ΕΜΕΙΣ??? δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμαθα οτι ο κουρος υπεγραψε στον ατρομητο λετε να ισχυει? ΓΙΑΤΊ αν ισχύει και αυτο Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή