Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτός είναι Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, παίρνοντας βαθιά βαθμολ...

Ο Πανιώνιος, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική, αλλά ψυχολογική ανάσα.

Οι κυανέρυθροι παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, σημείωσαν δύο γκολ, έχασαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα και με αυτό τους το «τρίποντο» επέστρεψαν στις νίκες μετά από έξι αγώνες (σε πρωτάθλημα και κύπελλο).

Σκόρερ για τον Πανιώνιο χρίστηκαν οι Κολοβός και Ντούνης, ενώ αξίζει να αναφερθεί και η συγκλονιστική υποστήριξη των Πανθήρων στην ομάδα, με τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου να μην σταματούν δευτερόλεπτο να ενισχύουν τους παίκτες του Τερεζόπουλου.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον ΠΑΣ όμως στο 3ο λεπτό να δημιουργεί μία απρόσμενη φάση. Με τον Κούρντι, στην προσπάθεια του να διώξει, να στέλνει την μπάλα προς την εστία και τον Παπαδόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε –κυρίως- με τους Ντούνη, Κολοβό και Γιάννου να φτάσει στην αντίπαλη εστία.

Στο 22ο λεπτό οι προσπάθειες των παικτών του Ιστορικού απέφεραν καρπούς. Ο Κούρος κέρδισε ένα φάουλ έξω από περιοχή του ΠΑΣ και ο Κολοβός που ανέλαβε να το εκτελέσει, έστειλε την μπάλα «συστημένη» στην δεξιά γωνία του Σωτηρίου , κάνοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι και στα επόμενα λεπτά διατηρούσαν το πάνω χέρι στον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις προς την περιοχή του Παπαδόπουλου.

Στο 31’ η ομάδα των Ιωαννίνων δημιούργησε μία καλή στιγμή, με τον Ίλιτς να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα των κυανέρυθρων να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

Εννιά λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ έχασε την καλύτερη του ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Γιάκος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Παπαδόπουλο, με τον πορτιέρο του Ιστορικού όμως να εξουδετερώνει το πλασέ του μεσοεπιθετικού των φιλοξενούμενων.

Στις καθυστερήσεις του 45λεπτου ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να κάνει δύο τα τέρματα του και πάλι από στημένη φάση. Ο Κούρος εκτέλεσε από τα δεξιά απευθείας το φάουλ που κέρδισε η ομάδα, με τον Σωτηρίου να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά, όμως με από το 50’ και μετά ο Πανιώνιος πήρε ξανά την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει το 2-0.

Αρχικά το πλασέ του Καμπάνταη στο 51’ κόντραρε και πέρασε κόρνερ και στο επόμενο λεπτό αρχικά το πολύ καλό σουτ του Κολοβού έδιωξε εντυπωσιακά ο Σωτηρίου και εν συνεχεία η κεφαλιά του Παντίδου πέρασε άουτ.

Στο 76’ ο Μάρκος Ντούνης ήταν αυτός που δεν λάθεψε και με ψύχραιμη ατομική ενέργεια βρήκε.. δίχτυα. Ο νεαρός άσος του Πανιωνίου πέρασε όμορφα τον προσωπικό του αντίπαλο και με ψύχραιμο σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Ιστορικό.

Εννιά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο, με τον Τζημόπουλο να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Γιάννου.


Στο 89’ ο Ντούνης λίγο έλειψε να κάνει και το 3-0, όμως απέναντι από τον Σωτηρίου δεν σημάδεψε σωστά και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σταυροθανασόπουλος έχασε νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία, καθώς το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ.

Το 2-0 ήταν το τελικό σκορ, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει παίκτες και φιλάθλους να πανηγυρίζουν έντονα την πολύ σημαντική νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Κούρντι (90’ Ζαχαράκης), Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός, Μητρόπουλος, Καμπάνταης (67’ Σταυροθανασόπουλος), Λαμπρόπουλος, Ντούνης (90’ Παναγιωτούδης), Γιάννου, Παντίδος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σωτηρίου, Λίλα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Λεάντρο (68’ Τσίτου), Κοροβέσης, Γιάκος (77’ Κρητικός), Στρούνα, Ακόστα (59’ Βίλα)

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου! Ιδίως
    στο 2ο ημίχρονο ήσαν καταπληκτικοί! Φέτος ο Πανιώνιος έχει κάνει πολλά καλά 2α ημίχρονα, χωρίς όμως να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα!
    Εύχομαι επίσης η Πανιώνια πανστρατιά να φέρει αποτελέσματα. Έχω μόνο μια ένσταση ως προς την επιλογή προπονητή, που δεν τη θεωρώ επιτυχημένη. Ο Αναστο μπορεί να ήταν μέγας γκολτζής, μπορεί να έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, δε σημαίνει όμως ότι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής μπορεί να γίνει και πολύ καλός προπονητής. Και τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά παγκοσμίως! Ο μουστάκιας λοιπόν δεν έχει
    να επιδείξει κάτι εις την προπονητική για αυτό δεν έχει στεριώσει ως επιτυχημένος σε καμιά ομάδα! Αντιθέτως εκτίμησα την καθοδήγηση του Τερεζόπουλου σε δύο αγώνες που βγήκε μπροστά. Επίσης έχω την άποψη ότι και ο Παναγόπουλος, είναι μια αξιοπρόσεκτη περίπτωση νέου προπονητή, που ο Πανιώνιος δε θα πρέπει ν’ αφήσει να χαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπουδαια και μεγάλης βαθμολογικης σημασιας νικη.
    Μπραβο στους παικτες και στον κοσμο!
    Η απομακρυνση Παναγοπουλου, παρολο που εγινε με ακομψο τροπο , διόρθωσε το λαθος που εγινε με την απομάκρυνση του Παντελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή