Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη.. ανάκαμψης!

Τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει σήμερα (16/2. 5.15μ.μ.) ο Πανιώνιος, στη Νέα Σμύρνη για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σουπερλι...

Τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει σήμερα (16/2. 5.15μ.μ.) ο Πανιώνιος, στη Νέα Σμύρνη για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σουπερλιγκ.

Ο Ιστορικός θα επιδιώξει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς, προέρχεται από 6 διαδοχικές ήττες (τέσσερις για το Πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο) και στο στρατόπεδο της ομάδας άπαντες γνωρίζουν την σημασία που έχει αποκτήσει η σημερινή αναμέτρηση.

Όλοι οι παίχτες των Κυανέρυθρων θέλουν μεγάλη στήριξη του κόσμου σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα η οποία θα συμβάλλει τα μέγιστα ώστε να έρθει η νίκη που αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά όλη την βδομάδα και παρά την όποια κόποση από τα συνεχόμενα παιχνίδια όλοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την απόκτηση των τριών βαθμών.

Η πιθανότερη ενδεκάδα για τον σημαντικό αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ θα αποτελείται τους Παπαδόπουλο, Κούρντι, Κούρο, Λαμπρόπουλο, Αυλωνίτη, Κουλουχέρη, Μητρόπουλο, Ντούνη, Κολοβό, Γιάννου και Καμπάνταη, με το 4-4-2 να μοίαζει ως το πιθανότερο σχήμα της ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιστορικού:  Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Κουλουχέρης, Πάνος, Ανέστης, Καμπάνταης, Κούρος, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Ζαχαράκης, Σταυροθανασόπουλος, Λάσνικ.

Χωρίς πέντε στην Νέα Σμύρνη ο ΠΑΣ

Η φιλοξενούμενη ομάδα των Ιωαννίνων θα έρθει στην Νέα Σμύρνη χωρίς τους Βελλίδη, Ντάσιο οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και τους Τσάβες, Ιωάννου, Χαρίση, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Αμπάρης, Σωτηρίου, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Κυβελίδης, Τσουκαλάς, Ακόστα, Αυγενικού, Λιλά, Βίλα, Στρούνα, Γιάκος, Κρητικός, Τζιμόπουλος, Τσίτου, Λεάντρο.

Συντάκτης: Ανδρέας Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια