Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μανίκας: «Είμαστε ουσιαστικά ακέφαλοι»

Υπομονή συνέστησε ο Αντώνης Μανίκας μιλώντας για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου. Ο Μανίκας, αναφερόμενος στα όσα έγιναν στον αγώνα της ...

Υπομονή συνέστησε ο Αντώνης Μανίκας μιλώντας για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου.

Ο Μανίκας, αναφερόμενος στα όσα έγιναν στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου πρέπει να είναι φειδωλοί στα όσα δηλώνουν ενώ είπε ότι δεν έχουν παράπονα από τους παίκτες του Άρη.

Ο Μανίκας, ακόμα, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στους κυανέρυθρους, δηλώνοντας ότι ουσιαστικά ο σύλλογος είναι ακέφαλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε sentra fm:

Για όσο έγιναν στον αγώνα με τον Άρη: «Σίγουρα πάντα εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις διατυπώσεις μας. Να είμαστε φειδωλοί στα σχόλια.

Ήταν αναμενόμενο ότι ο Άρης θα έπαιζε το τελευταίο του χαρτί με εμάς. Οποιαδήποτε αποτυχία του θα τον έριχνε την Β΄ Εθνική, εμείς πήγαμε προετοιμασμένοι. Τα παιδιά τα δικά μας είναι μικρά, είμαστε μια ομάδα που έχει πολλά προβλήματα εξωαγωνιστικά και εμείς βρισκόμαστε σε μια ένταση.

Δεν θα συζητήσω για το αντιαθλητικό παιχνίδι. Ήταν δυνατό παιχνίδι και από την πλευρά των παιδιών του Άρη που προσπάθησαν για καλύτερο. Δεν έχουμε παράπονα από τους παίκτες του Άρη, ίσως η φάση του Τάτου με τον Μητρόπουλο.

Ήταν αβλεψία κυρίως του τέταρτου, ο διαιτητής δεν είχε άποψη, δεν το είδε. Νομίζω έπρεπε να πάρει θέση ο κύριος Κύζας. Υπήρχαν διαξιφισμοί ήταν έντονη κατάσταση, έπεφταν μπουκάλια, κέρματα. Η κατάσταση ήταν δύσκολη, είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να προσέχουμε. Ο κύριος Παπαδόπουλος έκανε ατόπημα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα.

Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος με τον Σούλη, θέλει να βγάζει ένταση. Ίσως είναι και ο χαρακτήρας του. Δεν θέλω να σχολιάσω, αλλά δεν είναι κάτι που εννοεί το ποδόσφαιρο»

Για την επόμενη μέρα του Πανιωνίου: «Είναι δύσκολη η επόμενη μέρα. Εμείς χάσαμε και στον πρώτο γύρο. Ο Πανιώνιος προσπαθεί όσο τον δυνατόν πιο πολύ, έχουμε εσωτερικά προβλήματα μεταξύ μας. Ίσως ζητάμε πράγματα που τα παιδιά δεν μπορούν να τα κάνουν λόγω ηλικίας και ωριμότητας. Η ομάδα είναι σε ψυχολογική πτώση, προέχει η αγωνιστική άνοδος. Με τα Γιάννινα να συγκεντρωθούμε, να βάλουμε όλα τα πράγματα στην άκρη. Αν πέσει στη Β΄ εθνική θα είναι άσχημα τα πράγματα για τον Πανιώνιο»

Για το αν έχουν σχέση τα διοικητικοοικονομικά προβλήματα της ομάδας με την αγωνιστική της πορεία: «Ασφαλώς, δεν υπάρχει στιβαρή διοίκηση. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Ο Πανιώνιος ήταν μια ομάδα με μεγάλα συμβόλαια, μεγάλο μπάτζετ. Αναγκαστήκαμε εδώ και τρία χρόνια, μετά την έξοδο του Τσακίρη, διότι δεν έγινε με προγραμματισμό, ξαφνικά να προωθούμε παιδιά άρον άρον από τις ακαδημίες και καταφέραμε να βγάλουμε παίκτες και να πουλήσουμε παίκτες και να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Είμαστε ουσιαστικά ακέφαλοι»

Για τους παίκτες της ομάδας και τους φιλάθλους: «Αρκετοί από αυτούς έχουν ήδη υπογράψει σε άλλες ομάδες. Έχει χαθεί η σύμπνοια μεταξύ των φιλάθλων, άλλοι τα βάζουν με τους παίκτες άλλοι με την διοίκηση. Υπάρχει πίκρα, δεν υπάρχει καθαρός ορίζοντας, καθαρή ψυχολογία να πούμε ότι πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.»

Για τον Τσακίρη: «Έχω την αίσθηση ότι θα βοηθήσει αν υπάρξει μία υγιής κατάσταση. Δεν νομίζω, όμως, ότι έχει την διάθεση να ασχοληθεί ξανά με τον τρόπο που ασχολούνταν»

Για το αν υπάρχει κάποιος επενδυτής: «Φίλους έχει ο Πανιώνιος αυτή την στιγμή βλέπω ότι λίγοι ασχολούνται με την ομάδα. Η κατάσταση είναι αφημένη πρέπει να περιμένουμε λίγο χρόνο. Πολλοί περιμένουν την σωτηρία της ομάδας.

Είναι μια ιδιάζουσα κατάσταση, αν βγάλει την χρονιά κάτι μπορεί να γίνει. Δεν είναι μεγάλο το χρέος. γύρω στα τρία εκατομμύρια. Αν ένας υγιείς επιχειρηματίας ενδιαφερθεί μπορεί να την λειτουργήσει την ομάδα»

Για τους φημολογούμενος πυροβολισμούς: «Έχουν ακουστεί πολλά το να βγαίνουμε και να λέμε κάποια πράγματα δεν είναι της στιγμής. Υπάρχουν πολλά στραβά. Όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν καλά, υπάρχει αμφισβήτηση, στεναχώρια, πίκρα. Όσοι ασχολούμαστε πρέπει να κάνουμε υπομονή, να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα»

3 σχόλια

  1. Αφου ειναι ακεφαλη ποιος τροποποιησε το συμβολαιο κουρου και λαμπροπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκετες αληθειες και διαπιστωσεις απο τον Μανικα ασφαλως και καποιες τις εχει αφησει για αργοτερα διοτι τωρα αυτο που προεχει για ολους τους συνΠανιωνιους ειναι να σωθει η ομαδα πρεπη απο το παιχνιδι της Κυριακης να αρχισουμε την ανοδικη πορεια και αυτο θα το πετυχουν μονο οι νεαροι παικτες και με την βοηθεια των φιλαθλων μας οπως σχολιασα και χθες η ενεργεια των Πανθηρων για εξυψοση ηθικου που ελπιζω οτι θα γινετε και με την καθολικη τους παρουσια και το χειροκροτημα τους στους αγωνες θα βοηθειση αυτα τα παιδια αφου στην ουσια δεν υπαρχει κανεις η και καποιοι απο αυτους που υπαρχουν ειναι επικυνδινοι για την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΑΒΑΛΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΚΑΝΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΝΤΙ ΚΑΙ ΑΛΑΞΗΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή