Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καταγγελία στον ΠΣΑΠ από τους παίκτες του Πανιωνίου!

Τα παράπονα του Πανιωνίου, για την "φιλοξενία" που είχε η ομάδα στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη, δεν λένε να κοπάσουν, με τους κυαν...

Τα παράπονα του Πανιωνίου, για την "φιλοξενία" που είχε η ομάδα στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη, δεν λένε να κοπάσουν, με τους κυανέρυθρους να μην είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τα εν λόγω γεγονότα να περάσουν στα... ψιλά.

Οι  ποδοσφαιριστές του Ιστορικού, οι οποίοι και δέχτηκαν την ανάρμοστη συμπεριφορά των γηπεδούχων,  με πρωτοβουλία του αρχηγού Χρήστου Αραβίδη, ήρθαν σε επικοινωνία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και ζήτησαν την παρέμβασή του.

Ο έμπειρος επιθετικός του Πανιωνίου τόνισε ότι πρέπει να παρέμβει αθλητικός Εισαγγελέας, για να καταγράψει τις μαρτυρίες όλων των εμπλεκομένων και να επιβληθούν οι απαραίτητες κυρώσεις στους «κίτρινους».

Μεταξύ άλλων, ο Πανιώνιος καταγγέλει προπηλακισμούς και κάποιες... ψιλές στη φυσούνα, την ομολογία του διαιτητή ότι δεν απέβαλε τον Τάτο για το εκτός φάσης χτύπημα στον Μητρόπουλο για να μην μπουν στον αγωνιστικό χώροι οι οπαδοί του Αρη και το πιάσιμο του λαιμού του Λαμπρόπουλου από τον προπονητή των Θεσσαλονικέων, Σούλη Παπαδόπουλου.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο