Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλει καλή εμφάνιση στη Ρωσία!

Τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του στο Eurocup ολοκληρώνει σήμερα (12/02) ο Πανιώνιος, ο οποίος αντιμετωπίζει στη Ρωσία τη Νίζνι (5.40 μ.μ...

Τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του στο Eurocup ολοκληρώνει σήμερα (12/02) ο Πανιώνιος, ο οποίος αντιμετωπίζει στη Ρωσία τη Νίζνι (5.40 μ.μ., Novasports 3).

Οι κυανέρυθροι, μία στροφή πριν το τέλος της φάσης των "32,"  θέλουν να πραγματοποιήσουν μία καλή εμφάνισγη, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να επιθυμεί από τους παίκτες του να κοντράρουν στα ίσια τον δυνατό τους αντίπαλο και να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, από τις καλύτερες του ομίλου, που διεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ του αγώνα, να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό «πρόσωπο» και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Λάντον Μίλμπουρν δήλωσε:  «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα χωρίς να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οφείλουμε, όμως, από σεβασμό στην ιστορία της ομάδας, στον θεσμό του Eurocup και την προσπάθεια που κάναμε μέχρι τώρα, να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από την αναμέτρηση. Για να το πετύχουμε πρέπει έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Στην αποστολή της ομάδας στη Ρωσία συμπεριλήφθηκε και ο Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στην δεξιά ποδοκνημική.

Δεν υπάρχουν σχόλια