Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή»

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Γιάννης Ανέστης μίλησε στην ιστοσελίδα της Super League για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: ...

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου Γιάννης Ανέστης μίλησε στην ιστοσελίδα της Super League για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Γνωρίζαμε από το ξεκίνημα της περιόδου ότι μας περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα», ενώ θεωρεί «μεγάλο πλεονέκτημα πως οι 30 από τους 31 παίκτες είμαστε Έλληνες κάτι που σημαίνει πως όλοι γνωρίζουμε που παίζουμε και τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».


Αναλυτικά η συνέντευξη:

Έχεις αγωνιστεί σε τέσσερις συνεχόμενους αγώνες βασικός. Είσαι έτοιμος να αρπάξεις την ευκαιρία και να καθιερωθείς στον Πανιώνιο;
Ναι έχω παίξει 4 παιχνίδια και είμαι έτοιμος, πιστεύω να αρπάξω την ευκαιρία και να καθιερωθώ στην ομάδα μου και να μπορέσω να την βοηθήσω πρώτα απ’ όλα...!

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις από εδώ και στο εξής για να το καταφέρεις;
Πρέπει να συνεχίσω την δουλειά που κάνω γιατί πάνω απ’ όλα η δουλειά σε πάει εκεί που σε πάει και δεύτερον μέσα στα παιχνίδια να δείχνω τον καλό μου εαυτό!

Ποιον τερματοφύλακα θαυμάζεις και γιατί;
Από τους Ελληνες τερματοφύλακες ο Ορέστης Καρνέζης γιατί έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία και από τους ξένους ο Ικερ Κασίγιας τον οποίο θαυμάζω από μικρό παιδί!

Ποιος ήταν ο στόχος σας στην αρχή της περιόδου; Έχει διαφοροποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του 1ου γύρου;
Γνωρίζαμε από το ξεκίνημα της περιόδου ότι μας περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις προκλήσεις και να πετύχουμε την όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή μας στην κατηγορία.

Έχοντας διανύσει το 1ο μισό του πρωταθλήματος, ποιες είναι οι στιγμές που θα θυμάσαι και ποιες αυτές που θα ήθελες να ξεχάσεις;
Σίγουρα η στιγμή που θέλω να θυμάμαι είναι η πρώτη μου συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα, που έγινε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα, μετά το ντεμπούτο μου με την φανέλα του Πανιωνίου στον τελευταίο αγώνα του περσινού πρωταθλήματος, αυτόν με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η στιγμή που θέλω να ξεχάσω είναι ο σοβαρός τραυματισμός μου στην προετοιμασία που με άφησε πίσω, αλλά δόξα τω Θεό κατάφερα και τον ξεπέρασα.

Ποια θεωρείς ότι είναι τα πλεονεκτήματά σας και ποιο το αδύνατο σημείο σας ως ομάδα;
Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες είμαστε στην ομάδα αρκετά χρόνια. Μπορεί να ξεγελάει το νεαρό της ηλικίας μας, αλλά στον Πανιώνιο όπου και ανήκουμε, αυτό είναι σύνηθες. Επίσης μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως οι 30 από τους 31 παίκτες είμαστε Έλληνες κάτι που σημαίνει πως όλοι γνωρίζουμε που παίζουμε και τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Επόμενος αγώνας με τον ΟΦΗ στην έδρα σας. Ένας ακόμη τελικός;
Όλα τα παιχνίδια έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας. Ετσι και αυτό με τον ΟΦΗ. Δεν θα το χαρακτήριζα ως τελικό γιατί είναι μόλις το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου. Όμως σίγουρα είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και αυτά τα ματς είμαστε υποχρεωμένοι να τα κερδίζουμε προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Μας περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα τον επόμενο μήνα και πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;
Ακούγοντας μουσική και βλέποντας ταινίες. Αν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο τον περνάω με καλούς φίλους.

Τι ζήτησες από τον Αγ. Βασίλη;
Καθιέρωση στην ομάδα μου και κάποια στιγμή να μπορέσω να χτυπήσω την πόρτα της Εθνικής ομάδας.

Τι ευχή θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο για τη νέα χρονιά;
Πάνω απ΄όλα υγεία σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια