Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λαμπρόπουλος: «Πιο ψηλά φέτος»

Σε συνέντευξή του ο αμυντικός του Πανιωνίου, Βασίλης Λαμπρόπουλος, ευχήθηκε το νέο έτος η ομάδα του να τερματίσει πιο ψηλά από πέρυσι. Παρά...

Σε συνέντευξή του ο αμυντικός του Πανιωνίου, Βασίλης Λαμπρόπουλος, ευχήθηκε το νέο έτος η ομάδα του να τερματίσει πιο ψηλά από πέρυσι.


Παράλληλα, αναφέρθηκε στα θετικά και τα αρνητικά του 2013, ενώ ευχήθηκε το 2014 να του φέρει υγεία (σ.σ. υπέστη ρήξη χιαστών πριν τα μέσα της περυσινής σεζόν και έμεινε εκτός για το υπόλοιπό της).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Η χρονιά ξεκίνησε με τον Νίκο Παντελή στην τεχνική ηγεσία. 15 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, θα ήθελα το σχόλιο σου για το πως έζησες όλο αυτό το διάστημα.

«Ήταν δύσκολη χρονιά από την αρχή της σεζόν και δουλεύαμε και δουλεύουμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες... Από εκεί και πέρα του εύχομαι ό,τι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του».

Τον κύριο Παναγόπουλο και εσύ, αλλά και οι συμπαίκτες σου τον γνωρίζετε πολύ καλά...

«Εγώ με τον κύριο Παναγοπουλο δούλεψα και πέρυσι το πρώτο εξάμηνο από άλλο πόστο κυρίως, αλλά και στην αρχή της φετινής σεζόν. Εμένα με βοήθησε πολύ και πέρυσι αλλά και στην αρχή της χρονιάς μέχρι να φύγει, καθώς εγώ είχα επανέλθει από τον σοβαρό τραυματισμό μου! Σίγουρα επειδή είμαστε σχεδόν η ίδια ομάδα με πέρυσι, ξέρει τις αδυναμίες μας και ξέρει πως ακριβώς να δουλέψει στο να βελτιωνόμαστε, κάθε μέρα και καλύτερα... Εύχομαι πραγματικά να πάει πολύ καλύτερα από την περσινή χρονιά και να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας μας. Άλλωστε εγώ προσωπικά του χρωστάω πολλά σε θέμα ψυχολογίας από την περσινή χρονιά!».

Τι κρατάς από το 2013;

«Από το 2013 κρατάω ότι είμαι εγώ και η οικογένεια μου υγιής και σίγουρα ποδοσφαιρικά θέλω να κρατήσω το ότι η ομάδα σώθηκε και ότι συνεχίζει να είναι σε υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο».

Τι ήθελες να σου φέρει το 2014 σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο;

«Θα ήθελα το νέο έτος να μου φέρει υγεία, όχι όπως είχε αρχίσει το προηγούμενο. Όταν περνάς κάτι τόσο σοβαρό στην ζωή σου (τραυματισμός στο γόνατο) καταλαβαίνεις ότι πρωταρχικός στόχος είναι να είσαι καλά, γέρος και να στέκεσαι στα πόδια σου!! Μακάρι μαζί με την υγεία μου, να τερματίσουμε με τον Πανιώνιο ακόμα πιο ψηλά από ότι πέρυσι και μακάρι η ομάδα που πλέον την έχω μέσα στην καρδιά μου να είναι ένα σκαλοπάτι καλύτερη απ' ότι πέρυσι».

Και για σένα μια ευχή; Το όνειρό σου; Και σε ρωτάω γιατί βλέπουμε κάθε χρόνο ο Πανιώνιος να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές...

«Εμένα το όνειρο μου για φέτος είναι η ομάδα να ανταπεξέλθει για ακόμα μια φόρα στις δυσκολίες που περνάει και αγωνιστικά και διοικητικά και όπως είπα και πριν να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα! Από εκεί και πέρα μακάρι και εγώ να αναδειχθώ όπως και κάποιοι συμπαίκτες μου, νυν και πρώην, και ότι καλύτερο καλώς να έρθει».

Δεν υπάρχουν σχόλια