Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απαράδεκτη εμφάνιση και ντροπιαστική ήττα...

Toυ Πάνου Κατσούλα... Απαράδεκτη εμφάνιση και ντροπιαστική ήττα στο κύπελλο από τον Αιγινιακό στην Κατερίνη! Όποιος ποδοσφαιριστής σέβετα...

Toυ Πάνου Κατσούλα...

Απαράδεκτη εμφάνιση και ντροπιαστική ήττα στο κύπελλο από τον Αιγινιακό στην Κατερίνη!


Όποιος ποδοσφαιριστής σέβεται τον εαυτό του και θέλει μέσω του Πανιωνίου ν’ αναδειχθεί δεν μπορεί ν’ αγωνίζεται έτσι! Διότι απλά καταδικάζει την καριέρα του! Οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι και έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους ως προς αυτό το θέμα. Όμως όλοι οι νεαροί κατά βάση ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου φαίνεται να κάνουν υπομονή και κουράγιο μήπως αφενός μεν ο Πανιώνιος ξεφύγει απ’ αυτή τη στενωπό και αφετέρου δε μέσω του Πανιωνίου μπορέσουν να εκτοξεύσουν την καριέρα τους, όπως άλλωστε έχει συμβεί σε πλείστες άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αναδείχθηκαν στον Ιστορικό!

Μπορεί να μην κρίθηκε η πρόκριση σήμερα όμως τα ερωτήματα για την εμφάνιση και το κακό αποτέλεσμα παραμένουν!

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου έχουν ταλέντο όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Χρειάζεται να δουλέψουν περισσότερο, να προσπαθούν σε κάθε περίπτωση και να υποστηρίζονται ψυχολογικά.

Για τους παραπάνω λόγους αλλά και επειδή η περίοδος είναι δύσκολη, με κρίσιμους αγώνες ν’ ακολουθούν, δε χρειάζεται ν’ αναφερθούμε σε λάθη ποδοσφαιριστών, παραλήψεις και ολιγωρίες.

 Εγκλήματα σε βάρος του Πανιωνίου έχουν γίνει πολλά, τα περισσότερα έρχονται από το παρελθόν και με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύονται στις πλάτες του. Όμως επειδή η σωτηρία θα έλθει, αν έλθει, από το εσωτερικό του συλλόγου, δεν έχουν θέση οι γκρίνιες και οι αλληλοκατηγορίες. Χρειάζεται ομοψυχία, ενότητα και στήριξη στο υλικό που έχουμε.

3 σχόλια

  1. ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΘΑ ΕΛΘΗ ΑΝ AMEΣA Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΥΣ ΤΣΑΒΑΛΟΣ ΔΙΩΞΗ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΝ ΩΨΙΜΟ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 31,12,2013 ΣΤΗΝ SPORDAY Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΤΗΘΗ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΗ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι αυτοι μπροστινοι ειναι σιγα μην κανει κουμαντο ο γκλεζακος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας παη στα τσακιδια ο συγκεκριμενος και μηπως στρωσουν και τα αποδυτηρια γιατι με απειλες και υβρις δεν κατακτας αποτελεσματα ηδη και ο Καλτσας εκανε προσφυγη θα μου πητε δεν ηταν και ο παικταρας αλλα δυστυχως δεν εχουμε και τιποτα καλυτερο προσφυγη πρεπη να κανουν αυτοι οι ανικανοι που διοικουν( για να μην γραψω τιποτα πιο χονδρο )και δουμε ασπρη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή