Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να ξεπεράσει την ήττα της Κομοτηνής και την... κούραση!

Άπαντες στο στρατόπεδο του Ιστορικού θέλουν να αφήσουν πίσω την κακή εμφάνιση της Κομοτηνής, που συνδυάστηκε με βαριά ήττα (4-1) από τον ...

Άπαντες στο στρατόπεδο του Ιστορικού θέλουν να αφήσουν πίσω την κακή εμφάνιση της Κομοτηνής, που συνδυάστηκε με βαριά ήττα (4-1) από τον Πανθρακικό και πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στον πρώτο αγώνα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον ΟΦΗ (29/1), στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν προκαλέσει κόπωση στους παίχτες του Πανιωνίου με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να προσπαθεί να διαχειριστεί τον χρόνο συμμετοχής σε όσους παίχτες έχουν παρουσιάσει έντονα σημάδια κούρασης.

Βέβαια, το ρόστερ της ομάδας είναι μικρό με αποτέλεσμα να μην προσφέρεται για πολλές αλλαγές. Το γεγονός αυτό κάνει το έργο του Έλληνα τεχνικού ακόμα πιο δύσκολο όσον αφορά αυτόν τον τομέα.

Όπως και να έχει στις τάξεις των κυανέρυθρων υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

Συντάκτης: Ανδρέας Καραγιάννης

3 σχόλια

  1. ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗ Η ΟΜΑΔΑ Ο ΟΦΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ένας ωραίος Πανιώνιος! Γεια σου ρε Νεμέα Πανιωνάρα μέχρι να βρούμε ουρανό ρεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά ξέρετε αν έχει ο Πανιώνιος δικαίωμα συμμετοχής στο europa league σε περίπτωση που προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου;;; Βέβαια αν ισχύει κάτι τέτοιο, μπορεί να τα βρούμε σκούρα οπως και πέρυσι με την αδειοδότηση. Όπως και να χει μακάρι να ξαναζήσουμε μέρες 98'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή