Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μεγαλύτερη διάρκεια για την πρώτη νίκη»

Μεγαλύτερη διάρκεια στην καλή απόδοση για να φτάσουν στην πρώτη νίκη στην φάση «Last 32» του Eurocup ζητά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τους...

Μεγαλύτερη διάρκεια στην καλή απόδοση για να φτάσουν στην πρώτη νίκη στην φάση «Last 32» του Eurocup ζητά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τους παίκτες του Πανιωνίου στην αναμέτρηση (29/1, 7 μ.μ.) με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Ελληνικό για την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Μετά από μια εβδομάδα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ξανά τον Ερυθρό Αστέρα», δήλωσε ο προπονητής του «Ιστορικού» και τόνισε: «Στην προηγούμενη αναμέτρηση παίξαμε σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο μέχρι ενός σημείου. Εκείνα που θέλουμε στο δεύτερο ματς είναι να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην καλή απόδοση μας, να είμαστε ανταγωνιστικοί έως το τέλος και με την βοήθεια του κόσμου μας να πετύχουμε την πρώτη νίκη στο «Last 32» του Eurocup». «Γνωρίζουμε πως το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα και διορθώνοντας τα λάθη μας, μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε καλύτερα», σημείωσε ο Σφαιρόπουλος.

«Στον προηγούμενο αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, πριν από μια εβδομάδα, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο», σχολίασε ο Μαρκ Κάρτερ, ο 29χρόνος Αμερικανός γκαρντ των «κυανέρυθρων» και επισήμανε: «Αύριο θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί έως το τέλος και με την βοήθεια του κόσμου μας να πετύχουμε την πρώτη νίκη στο «Last 32» του Eurocup. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και για τα 40’ του ματς και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας έως το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια