Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δείξαμε σοβαρότητα»

Ο Πανιώνιος ήθελε να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να παρουσιαστεί σοβαρός και το κατάφερε στην εντός έδρας νίκη επί του Πανελευσι...

Ο Πανιώνιος ήθελε να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να παρουσιαστεί σοβαρός και το κατάφερε στην εντός έδρας νίκη επί του Πανελευσινιακού σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

«Προερχόμασταν από «βαριά» ήττα και θέλαμε να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο, να εμφανιστούμε προσηλωμένοι στην άμυνα και να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολυφωνία στην επίθεση», εξήγησε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» και επισήμανε: «Μπήκαμε σωστά στο ματς. Ο Πανελευσινιακός είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και έχει πολύ καλή «χημεία». Έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες και Αμερικανούς με ταλέντο και αθλητικά προσόντα. Σίγουρα η απουσία του Φαγιέ ήταν σημαντική για την Ελευσίνα. Εμείς είχαμε διπλό στόχο να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και να δείξουμε σεβασμό σε μια πολύ καλή ομάδα. Και στους δύο στόχους πήγαμε πολύ καλά. Δείξαμε καλύτερη εικόνα και εξουδετερώσαμε δύο, τρεις καταστάσεις, στις οποίες μας δημιούργησε πρόβλημα η Ελευσίνα».

«Όσο περνούσε η ώρα ανοίγαμε την διαφορά, παρότι ο Πανελευσινιακός ήταν κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δευτέρου», συνέχισε ο Σφαιρόπουλος και παρατήρησε ότι: «Αυτό που είπαμε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα ήταν να παρουσιαστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Το κάναμε από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, διατηρήσαμε τον έλεγχο του αγώνα και αν και η Ελευσίνα είναι μια ομάδα, που μπορεί να επανέλθει, από το τέλος της τρίτης περιόδου έως την λήξη της αναμέτρησης, δείξαμε διάρκεια και σοβαρότητα».«Με ευχαριστεί ότι δείξαμε σοβαρότητα», τόνισε ο κόουτς του «Ιστορικού» και σημείωσε:

«Όπως είπα και στους παίκτες στα αποδυτήρια εκείνο, που «μετράει» είναι να είμαστε ομαδικοί σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα, αλλά για να τις δείξουμε πρέπει να είμαστε ομαδικοί. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συγχαρητήρια στον κόουτς, η Ελευσίνα είναι μια από τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, παρά τους τραυματισμούς που της έτυχαν».

«Σημαντική για την ψυχολογία»«Είναι μια σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας», υπογράμμισε ο Βασίλης Σίμτσακ και εξήγησε: «Προερχόμασταν από μια δύσκολη ήττα στην Ισπανία. Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αρχίσαμε τον αγώνα όχι συγκεντρωμένοι και με προβλήματα στο πικ εν ρολ. Βελτιωθήκαμε στην συνέχεια και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ότι μας είπε ο κόουτς. Δείξαμε σεβασμό στην Ελευσίνα παίζοντας μέχρι το τελευταίο λεπτό. Καταφέραμε να επιβληθούμε στον τομέα των ριμπάουντ, στον οποίο ο Πανελευσινιακός είναι πολύ δυνατός. Πρέπει να συνεχίσουμε σοβαροί και αντιμετωπίζοντας κάθε αγώνα ξεχωριστά».

«Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τις νίκες, που πετυχαίνουμε, ή από τις ήττες, τις οποίες γνωρίζουμε», παρατήρησε ο 33χρόνος σέντερ του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια