Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κολοβός στα panionianea.gr: «Είμαστε πραγματικά μία οικογένεια»

Στα panionianea.gr μίλησε αποκλειστικά ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Κολοβός. Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη Ο νεαρός...

Στα panionianea.gr μίλησε αποκλειστικά ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Κολοβός.

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο νεαρός άσος του Ιστορικού αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη των κυανέρυθρων επί του ΠΑΟΚ και στην ψυχολογία που δίνει αυτή η επιτυχία στην ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Παράλληλα, μίλησε για τα ερχόμενα παιχνίδια με Αιγινιακό για το Κύπελλο και Πανθρακικό για το πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε και στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Κολοβού στα panionianea.gr


-Δημήτρη η ομάδα έδειξε μεγάλο πάθος και αποφασιστικότητα κόντρα στον ΠΑΟΚ και έφτασε στην μεγάλη νίκη…

«Η ομάδα πέτυχε μεγάλη νίκη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να βγάλουμε πράγματα στο γήπεδο που δουλεύουμε με τον προπονητή μας. Είχαμε αποφασιστικότητα και ήμασταν αποτελεσματικοί».

-Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Το παιχνίδι πιστεύω πως κρίθηκε από τον τρόπου που το αντιμετωπίσαμε εμείς από το πρώτο λεπτό. Νομίζω πως είχαμε όλα όσα χρειαζόντουσαν για να πετύχουμε μία μεγάλη νίκη, όπως ήταν αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πολλά μπράβο σε όλους».

-Πως είχατε προετοιμαστεί γι’ αυτή την αναμέτρηση;

«Ήμασταν πολύ διαβασμένοι και ο προπονητής μας έδειξε τα σημαντικά κλειδιά του ΠΑΟΚ. Κάναμε ότι μας ζήτησε, εφαρμόσαμε το πλάνο που είχαμε και έτσι τα καταφέραμε».

-Η νίκη επί του ΠΑΟΚ εκτός από βαθμολογικά κέρδη σας δίνει και παραπάνω ψυχολογία για τη συνέχεια;

«Σίγουρα το να πετυχαίνεις μία νίκη με τον δεύτερο της βαθμολογίας σου δίνει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα και κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

-Τώρα ακολουθεί για το πρωτάθλημα ο εκτός έδρας αγώνας με τον Πανθρακίκο, αλλά πριν από αυτό το ματς έχετε τον επαναληπτικό αγώνα με τον Αιγινιακό στη Νέα Σμύρνη…

«Ναι, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Θράκη και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε τη νίκη. Ακολουθεί πρώτα όμως, όπως είπες και εσύ, το παιχνίδι με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο, στο οποίο πρέπει να είμαστε σοβαροί, να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

-Το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, πιστεύεις πως είναι και το δυνατό σας σημείο;

«Ναι φυσικά. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Είμαστε πραγματικά μία οικογένεια».

-Κλείνοντας θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνιου;

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη που δείχνει στην ομάδα. Προσπαθούμε σε κάθε αγώνα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό και τους θέλουμε δίπλα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια