Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λάσνικ: «Νιώθω πλέον πως με εμπιστεύονται»

Για την μεγάλη νίκη του Ιστορικού επί του ΠΑΟΚ, αλλά και για την εμπιστοσύνη που του δείχνει πλέον η ομάδα και ο προπονητής μίλησε ο Αντρέας...

Για την μεγάλη νίκη του Ιστορικού επί του ΠΑΟΚ, αλλά και για την εμπιστοσύνη που του δείχνει πλέον η ομάδα και ο προπονητής μίλησε ο Αντρέας Λάσνικ.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Πανιωνίου στην κάμερα της Nova

«Μπήκαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ. Είχαμε πολύ καλή τακτική και πήραμε μια μεγάλη νίκη.

Στον αθλητισμό πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η εμπιστοσύνη. Τις τελευταίες εβδομάδες νιώθω πως πλέον έχω την εμπιστοσύνη και της ομάδας και του προπονητή και αυτό με βοηθάει να κάνω καλύτερες εμφανίσεις.

Το τελευταίο μου γκολ από φάουλ ήταν στην Ολλανδία που σκόραρα πολλές φορές με τον συγκεκριμένο τρόπο. Πρώτη φορά πέτυχα γκολ με φάουλ στην Ελλάδα.

Δεν είναι μόνο η δική μου εμφάνιση αλλά όλης της ομάδας. Μπορέσαμε και παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Είχαμε διαστήματα που δεν ήμασταν πολύ καλοί όμως κερδίζοντας εμπειρίες θα καταφέρουμε στο μέλλον να έχουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.

Ο προπονητής μας, μας ζήτησε τη νίκη, μας είπε πως παίζουμε στη Νέα Σμύρνη και πως πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια