Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πήραμε αυτό που μας άξιζε»

Για τον τρόπο με τον οποίο ο Πανιώνιος αντιμετώπισε και τελικά επικράτησε του ΠΑΟΚ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος....

Για τον τρόπο με τον οποίο ο Πανιώνιος αντιμετώπισε και τελικά επικράτησε του ΠΑΟΚ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.


Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταφέραμε και προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα. Οδηγήσαμε τον ΠΑΟΚ από τα άκρα ώστε να μας παίξει με σέντρες. Διαφοροποιήσαμε το σχηματισμό μας για να το πετύχουμε, αν και είχε ρίσκο. Πήραμε τελικά αυτό που μας άξιζε, βάση της δουλειάς που έχουμε κάνει.

Είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστείς σε συστήματα και σχηματισμούς, όταν δεν μπορείς να δουλέψεις όπως πρέπει μέσα στην εβδομάδα. Δεν ήταν τυχαία η εμφάνισή μας στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Είμαι ευχαριστημένος διότι τα παιδιά ανταποκρίνονται σε αυτό που κάνουμε».

Για τις δυσκολίες κόντρα στον ΠΑΟΚ:
«Έχω δει όλα τα ματς του ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασε βαθμούς μόνο στο Αγρίνιο και στο Καραϊσκάκη. Όλες οι ομάδες δίνουν χώρο στον ΠΑΟΚ. Έτσι, εμείς είπαμε ότι θα κλείσουμε τον άξονα και θα τον οδηγήσουμε στα άκρα. Ήμασταν διαβασμένοι. Κρατάω ότι κοιτάξαμε τον ΠΑΟΚ στα μάτια».


Νωρίτερα στην κάμερα της Nova είχε τονίσει:
«Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη, απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τους ευχαριστώ πολύ, όπως και τον κόσμο, στον οποίο αφιερώνουμε το σημερινό τρίποντο».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ειναι κριμα που ο Ιστορικος αυτη την στιγμη δεν εχει μια διοικηση που θα τον κανη ισχυρο μακαρι να βρεθη αμεσα καποιος επενδυτης να αναλαβη αυτους τους πολυ ταλαντουχους παικτες πριν τους χασουμε σημερα εδειξαν πως δαγκονη ο πανθηρας και να σταματησουν καποιοι να τα βαζουν με τους απληρωτους παικτες ολοι οσοι ειναι ηρωες στο ποδοσφαιρικο τμημα κατω απο τις συνθηκες που εργαζοντε η δουλεια συνεχιζετε διπλο στην κομοτηνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή