Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανέστης: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους»

Για την πολύ σημαντική νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μίλησε ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαι...

Για την πολύ σημαντική νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μίλησε ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε στην τηλεόραση της Nova

«Είναι σημαντικό που βοήθησα την ομάδα μου για να κρατήσει το μηδέν. Βάλαμε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι φέτος. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν ήταν εύκολο, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με έφεση στις ανατροπές. Δουλέψαμε πολύ μέσα στην εβδομάδα και δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Πιστεύω θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι.
Ο προπονητής μας έχει πει να παίζουμε από πίσω, να ξεκινάει το παιχνίδι από τον τερματοφύλακα, να πιέζουμε κάθετα και παράλληλα, να παίζουμε σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μας άλλαξε την ψυχολογία, δουλεύουμε πολύ σκληρά».

Για την προσωπική του διαδρομή ανέφερε:
«Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ δουλεύω κάθε μέρα και περισσότερο. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις να παίξεις καιρό να κάνεις καλές εμφανίσεις. Μέσα από τη δουλειά έρχονται όλα αυτά. Έχω ακόμα έξι μήνες συμβόλαιο, θέλω να βοηθήσω την ομάδα για το ότι καλύτερο και βλέπουμε».

Για το αν είναι ο Πανιώνιος ομάδα έδρας:
«Δεν είμαστε μόνο ομάδα έδρας. Κυνηγάμε και τα εκτός αλλά ήμασταν άτυχοι, είμαστε δυνατοί και έχουμε τον κόσμο να μας βοηθάει στην έδρα μας».

Για το γεγονός πως αγωνίζονται αρκετοί καλοί τερματοφύλακες στο ελληνικό πρωτάθλημα:
«Είναι πολύ καλό που υπάρχουν πολλοί καλοί τερματοφύλακες. Αν έρθει η Εθνική καλώς να έρθει, το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου».

3 σχόλια

  1. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΜΑΓΚΕΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕ Ο ΚΩΟΤΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 65 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεύτερη μεταγραφή για την ΑΕΚ!
    Ο 23χρονος τερματοφύλακας είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.
    Και δεύτερη μεταγραφή για την ΑΕΚ μέσα στην ημέρα!

    Μετά την απόκτηση του Κολοβέτσιου η Ένωση προχώρησε και στην απόκτηση του Γιάννη Ανέστη!

    Ο 23χρονος τερματοφύλακας μετά από συζητήσεις που είχε σήμερα με τους υπεύθυνους της ομάδας συμφώνησε σε όλα για να φορέσει την φανέλα με τον δικέφαλο αετό.

    Αυτό όμως πρόκειται να συμβεί από το καλοκαίρι, όπως και στην περίπτωση του Κολοβέτσιου. Μέχρι τότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τον Πανιώνιο.



    http://www.sport-fm.gr/article/deuteri-metagrafi-gia-tin-aek/745472





    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή