Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Υψηλός βαθμός συγκέντρωσης»

Καλό… ποδαρικό στο 2014 με νίκη στην Πάτρα επί του Απόλλωνα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος θέλει να κάνει το Σάββατο (4/1, 5 μ.μ.,...

Καλό… ποδαρικό στο 2014 με νίκη στην Πάτρα επί του Απόλλωνα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος θέλει να κάνει το Σάββατο (4/1, 5 μ.μ., Novasports 3) ο Πανιώνιος σε αναμέτρηση, στην οποία απαιτείται υψηλός βαθμός συγκέντρωσης, όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.


«Πρώτος αγώνας για το νέο έτος και η ομάδα μας δοκιμάζεται σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» και εξήγησε ότι: «Αντίπαλος μια ομάδα που «καίγεται» για την νίκη. Και εμείς, όμως, θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της σεζόν, γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε για τις απαιτήσεις της αναμέτρησης». «Πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, ώστε να «διαβάσουμε» το παιχνίδι του αντιπάλου, να βρούμε τις λύσεις και να πάρουμε σωστές αποφάσεις φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα μας», υπογράμμισε ο Σφαιρόπουλος.

«Ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο μια ομάδα που χρειάζεται την νίκη και έχει την υποστήριξη του κοινού της», παρατήρησε ο Βασίλης Σίμτσακ, ο 32χρόνος σέντερ του «Ιστορικού» και επισήμανε ότι: «Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών. Πρέπει να ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας από την άμυνα, ώστε να βρούμε ρυθμό, να περιορίσουμε τα πλεονέκτημα του αντιπάλου και να φύγουμε από την Πάτρα με την νίκη».

Την αποστολή του Πανιωνίου στην Πάτρα για το ματς κόντρα στον Απόλλωνα δεν ακολουθεί ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος από χθες (2/1) άρχισε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης μετά την θλάση που έπαθε στους προσαγωγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια