Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για 7.000 ευρώ διασύρεται ο Ιστορικός...

Αυτό που συμβαίνει στην ανδρική ομάδα του Πανιωνίου είναι από τα ανεξήγητα. Ο Αλέκος Βάσσος κι οι συνεργάτες του, με αρχηγό τον Γιάννη Θω...

Αυτό που συμβαίνει στην ανδρική ομάδα του Πανιωνίου είναι από τα ανεξήγητα. Ο Αλέκος Βάσσος κι οι συνεργάτες του, με αρχηγό τον Γιάννη Θωμάκο μαζεύτηκαν και είπαν ότι «εμείς θα κάνουμε την ομάδα ακόμη καλύτερη οικογένεια και θα την κρατήσουμε στην Α1 με πολύ χαμηλό μπάτζετ», όμως ορισμένοι αρμόδιοι δεν το καταλαβαίνουν κι ο «Ιστορικός» διασύρεται, όπως στο ματς με τη Βουλιαγμένη που ηττήθηκε με 19-1.

Πώς έχει το… στόρι; Είναι απλό και μπορεί να δοθεί άμεσα λύση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του waterpololive.gr.

Καταρχάς δε δόθηκαν ακόμη (!) οι 2.500 ευρώ στους Δερμιτζάκη και Κοκκάλα και γι΄ αυτό δεν κατέβηκαν να παίξουν ούτε σήμερα (25/01). Η διοίκηση έβγαλε προς τα έξω ότι βρήκε τα χρήματα, αλλά η επαφή δεν έγινε ποτέ για να τελειώσει ένα ζήτημα πολύ μικρό μπροστά στην ιστορία του Πανιωνίου.

Επίσης στον αγώνα με τη Βουλιαγμένη δεν έπαιξαν οι τραυματίες Θωμάκος, Τζωρτζάτος, αλλά και δύο καλοί πιτσιρικάδες. Με «-6» παίκτες όχι δεν χτυπάς τη Βουλιαγμένη, που έτσι κι αλλιώς ήταν σχεδόν αδύνατο, αλλά αναγκάζεσαι να σκοράρεις στο 4ο (!) οκτάλεπτο το πρώτο γκολ σου, ενώ το συνολικό παθητικό σου να γράφει… 19.

Επίσης αν δε βρεθούν περίπου 7.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν γιθα μισθούς, ο «Ιστορικός» μπορεί και να κινδυνεύσει, αν κι η σκληρή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βάσσου δύσκολα θα επιτρέψει κάτι τέτοιο. Ο Πανιώνιος φέτος είναι η «πιο ομάδα» από όλες της Α1 και δύσκολα θα χαθεί αυτό, έτσι απλά επειδή ορισμένοι δεν μπορούν να βρουν ελάχιστες χιλιάδες ευρώ για να σώσουν ένα τμήμα που πρόσφερε σπουδαίες χαρές στο σύλλογο.

Πηγή: waterpololive.gr

2 σχόλια

  1. Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ σε αυτούς που θέλουν τον Πανιώνιο ΜΌΝΟ Μπασκετικό και Ποδοσφαιρικό! Πάρτε χαμπάρι ότι αθλητισμός δεν είναι το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο κύριοι! Πότε θα καταλάβετε ότι πρέπει και τα "μικρότερα" αθλήματα να βοηθηθούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι μεγαλοι παραγοντες της Πανιωνιας κινησης εκαναν το θαυμα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή