Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα

Τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή αντιμετωπίζει σήμερα (26/01, 17:15) ο Ιστορικός, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Πανα...

Τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή αντιμετωπίζει σήμερα (26/01, 17:15) ο Ιστορικός, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Παναγόπουλου προέρχεται από τις νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (ΠΑΟΚ, Αιγινιακός) και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο τεχνικός του Ιστορικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λεωνίδα Καμπάνταη που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ αντίθετα ο Αντρέας Λάσνικ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Οι κυανέρυθροι γυμνάστηκαν το Σάββατο (25/01) στο προπονητικό κέντρο της Βάρης και μετά το τέλος της προπονήσεις ο Παναγόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το ματς της Κομοτηνής.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες:  Ζαχαράκης, Κολοβός, Ανέστης, Ν. Παπαδόπουλος, Αυλωνίτης, Παντίδος, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Λαμπρόπουλος, Αραβίδης, Γιάννου, Ντούνης, Κούρντι, Λάσνικ, Μπούζας, Κούρος, Σταυροθανασσόπουλος, Κουλουχέρης, Πάνος.

Ο προπονητής του Ιστορικού τόνισε -μεταξύ άλλων- για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό:

"O Πανθρακικός είναι μία ομάδα εξαιρετικά στημένη και δουλεμένη. Ο κύριος Μάντζιος κάνει καταπληκτική δουλειά, ότι για μένα συγκαταλέγεται στις εκπλήξεις του πρωταθλήματος, μαζί με την παρουσία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα. Στην έδρα του παρουσιάζεται πολύ ισχυρός. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο, σίγουρα θα είναι απώλεια ο Κάσες που είναι τραυματίας. Εμείς καλούμαστε μέσα από τη δουλειά να βγάλουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα είναι ένα παιχνίδι που θα πάει στις μονομαχίες, θα είναι σκληρό παιχνίδι. Η ποιοτική διαφορά είναι αυτή που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια