Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντελής: «Nα κάνουμε το παιχνίδι μας»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής μίλησε για τον πολύτιμο βαθμό στο Αγρίνιο, τον χαρακτήρα που αποκτάει η ομάδα του παιχνίδι με παιχν...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής μίλησε για τον πολύτιμο βαθμό στο Αγρίνιο, τον χαρακτήρα που αποκτάει η ομάδα του παιχνίδι με παιχνίδι, το ματς με τον Αστέρα και τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά και το αν θα διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τον Γιάννη Ανέστη.


Αναλυτικά όσα είπε στη Nova

Για τη ψυχολογική τόνωση της ομάδας μετά το 0-0 στο Αγρίνιο:
"Νομίζω ότι εξίσου με τη βαθμολογική συγκοιμοιδή από το συγκεκριμένο παιχνίδι και η ψυχολογική βοήθεια ήταν μεγάλη γιατί σε τέτοια παιχνίδια οι νεαροί παίκτες που έχουμε μετά από τέτοια αποτελέσματα πιστεύουν περισσότερο στις δυνατότητές τους. Είναι ένα παιχνίδι που έχει τελειώσει. Κρατάμε και το βαθμό και την προσπάθεια που κάναμε και επικεντρωνόμαστε τώρα στον αγώνα της Τρίπολης".

Για τον χαρακτήρα που αποκτάει ο Πανιώνιος παιχνίδι με παιχνίδι:
"Από την αρχή του πρωταθλήματος έχουμε γυρίσει παιχνίδια εδώ μέσα, εκτός έδρας έχουμε πάρει αποτελέσματα. Νομίζω ότι οι παίκτες έχουν αντιληφθεί και την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά και ότι επειδή πραγματικά είναι καλοί παίκτες και ειδικά οι νεαροί έχουν καταλάβει πως ότι είναι να κάνουν θα το κάνουν μέσα από την ομάδα. Επίσης, όσο πιο ψηλά τερματίσει η ομάδα τόσο πιο καλό είναι και για τους παίκτες".

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:
"Ο Αστέρας είναι μια ποιοτική ομάδα, έχει καλούς παίκτες ειδικά ξένους. Για εμάς είναι δύσκολο, αλλά έχουμε παίξει εκτός έδρας και εντός έδρας με καλούς αντιπάλους. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, θα σεβαστούμε τον Αστέρα, αλλά όπως είπα και στα παιδιά δεν έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε αντίπαλο με την έννοια ότι να κρατήσουμε παίκτες για κάποια άλλα παιχνίδια. Εμείς όπου και να παίζουμε πρέπει να πηγαίνουμε για τη νίκη, αλλά και να κυνηγάμε θετικά αποτελέσματα".

Για τις πολλές απουσίες παικτών:
"Σίγουρα είναι σημαντικές απώλειες (Κούρντι, Καμπάνταης, Καλτσάς), αλλά δυστυχώς έχουμε πάρα πολλές κίτρινες κάρτες και μετά το ματς με τον Παναιτωλικό είχαμε 4 παίκτες που έπρεπε να τους δηλώσουμε. Επιλέξαμε να τους μοιράσουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θεωρώ ότι τα παιδιά που για τον οποιοδήποτε λόγω δεν παίζουν θα τους αντικαταστήσουν επάξια. Η ομάδα του Πανιωνίου άλλωστε είναι ομάδα συνόλου και όχι ομάδα μονάδων".

Για το αν θα διατηρήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ανέστη:
"Ο Ανέστης πήρε την ευκαιρία του, πήγε καλά, σίγουρα δικαιωματικά θα ξαναπαίξει. Όπως έχω πει και στους ίδιους τους τερματοφύλακες είναι καλό να μην υπάρχει μεγάλη αποχή του δεύτερου από τον πρώτο. Ανάλογα με τις προπονήσεις και το πως θα είναι και τα παιχνίδια, ίσως χρειαστεί να γίνει και πάλι αλλαγή. Αυτή τη στιγμή όμως ο Ανέστης πήγε πολύ καλά στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια