Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Νιώθουμε τυχεροί που ανήκουμε στην οικογένεια του Ιστορικού Πανιωνίου»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την στήριξη των φιλάθλων του Πανιωνίου -και όχι μόνο- εξέδωσαν οι 16 οπαδοί του Ιστορικού, οι οποίοι είχαν συλλη...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την στήριξη των φιλάθλων του Πανιωνίου -και όχι μόνο- εξέδωσαν οι 16 οπαδοί του Ιστορικού, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την περασμένη Κυριακή (08/12) και αφέθηκαν ελεύθεροι την Τετάρτη (11/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να εκφράσουμε ένα απέραντο ευχαριστώ στον κόσμο του Πανιωνίου για την συμπαράσταση του κατά την διάρκεια των τεσσάρων ημερών της κράτησής μας.

Η αγάπη του κόσμου θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας καθώς μας κάνει να νιώθουμε τυχεροί που ανήκουμε στην οικογένεια του Ιστορικού Πανιωνίου.

Παράλληλα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους/ες εκείνους/ες που συνεισέφεραν έστω και ένα ευρώ από το υστέρημα τους, στην προσπάθεια να μαζευτούν τα χρήματα. Θα θέλαμε να σας σφίξουμε θερμά το χέρι, έναν προς έναν.

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι τη σήμερον ημέρα να επιτευχθεί ακόμα και η ατομική αυτοσυντήρηση του καθενός, πόσο μάλλον να στηρίξεις κάποιον άλλον άνθρωπο οικονομικά. Γι'αυτό το λόγο μας κάνετε να αισθανόμαστε διπλά ευγνώμονες απέναντί σας.

Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους αρκετών ομάδων που μας στήριξαν, τόσο υλικά όσο και ηθικά. Η αλληλεγγύη τους είναι ένα μάθημα προς το δρόμο μιας βελτιωμένης κοινωνίας φιλάθλων. Οι προσωρινές διαφορές είναι ανύπαρκτες μπρος στις σημαντικά δύσκολες στιγμές όλων των ανθρώπων.

ΟΙ 16 ΣΥΛΛΗΦΘΗΝΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια