Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δείξαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα»

Στα ψυχικά αποθέματα που είχαν οι παίκτες του, όταν ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο παιχνίδι, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της ...

Στα ψυχικά αποθέματα που είχαν οι παίκτες του, όταν ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο παιχνίδι, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Πυλαίας ο προπονητής του Ιστορικού, Γιάννης Σφαιρόπουλος.


«Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει τους ίδιους στόχους. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και με καλή κυκλοφορία προηγηθήκαμε με 13-26. Στη δεύτερη περίοδο εξακολουθούσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν δεν δίναμε γκολ-φάουλ με την λήξη, θα μπορούσαν να είναι πιο καλά τα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε εύκολα καλάθια, γύρισε το ματς αλλά δείξαμε τα μεγάλα ψυχικά αποθέματα που έχουμε σαν ομάδα. Οι παίκτες μου έκαναν καλή δουλειά σε γενικές γραμμές», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Γιάννης Αθαβασούλας: «Θέλαμε να ελέγξουμε την άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, δεν κάναμε καλή άμυνα ενώ μετά δείξαμε καρδιά και πετύχαμε κάποια μεγάλα σουτ. Πήραμε μια μεγάλη νίκη που μας γεμίζει με αισιοδοξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια