Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να γίνει... αστέρας στην Τρίπολη!

Με πολλά προβλήματα, αλλά και αισιοδοξία θα παραταχθεί ο Ιστορικός στην σημερινή (15/12, 17:15) δύσκολη αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολ...

Με πολλά προβλήματα, αλλά και αισιοδοξία θα παραταχθεί ο Ιστορικός στην σημερινή (15/12, 17:15) δύσκολη αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.


Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και στόχος τους είναι να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στον σύλλογο της Αρκαδίας.

Ο Νίκος Παντελής δεν μπορεί να υπολογίζει για το εν λόγω ματς στις υπηρεσίες των Καλτσά, Καμπάνταη και Κούρντι οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Κουλουχέρης που έχει ίωση.

Έτσι, ο προπονητής του Ιστορικού θα πρέπει να βρει τις καλύτερες λύσεις, ώστε να παρατάξει την ομάδα όσο πιο δυνατή γίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Κωστάκης, Ζαχαράκης, Μενδρινός, Μητρόπουλος, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Τόσκας, Μπούζας, Κορκόντζελος, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης, Λάσνικ, Λιόλιος.

Να σημειωθεί πως στο γήπεδο της Τρίπολης θα βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι του Πανιωνίου, οι οποίοι θα κάνουν το ταξίδι στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για να στηρίξουν τους κυανέρυθρους.

Διαβάστε και...

-Παντελής: «Nα κάνουμε το παιχνίδι μας»

-Τόσκας: «Nα είμαστε προσεκτικοί»

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια