Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς την έξοδο και ο Λάσνικ;

Ο Κλαούντιο Ριβέρο αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον Πανιώνιο από την Πέμπτη (1212) και σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημ...

Ο Κλαούντιο Ριβέρο αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον Πανιώνιο από την Πέμπτη (1212) και σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν αποκλείεται τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και ο έτερος ξένος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Αντρέας Λάσνικ.


Ο Αυστριακός μέσος δεν έχει καταφέρει έως τώρα να προσφέρει πολλά στους κυανέρυθρους, με αποτέλεσμα να μην έχει πείσει ιδιαίτερα το τεχνικό τιμ.

Έτσι, όπως αναφέρουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, η ΠΑΕ στην προσπάθεια που κάνει για να περιορίσει και άλλο τα έξοδά της δεν αποκλείεται να προτείνει στον Λάσνικ να διακοπεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Ο έμπειρος άσος ήρθε στην "πλατεία" το καλοκαίρι με ιδιαίτερα καλές συστάσεις, άλλα μέχρι στιγμής  μετρά 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τις 3 μόνο ως βασικός. 

4 σχόλια

  1. Ρε σεις μονο ο λασνικ βαδίζει για την εξοδο? Οιαλλοι χωρις λεφτα τι θα κανουν? Θα μεινουν για να τους ταιζει ο τυροπιτας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι οχι......αφου εχουμε και καλυτερους να τον αντικαταστισουν....ρε πλακα μας κανετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε να τελειώνουμε και με αυτόν! Το μόνο που μπορούσε να προσφέρει ήταν οι καλές του εκτελέσεις στα στημένα αλλά σε όλα τ' άλλα μηδέν. Θα την βγάλουμε την χρονιά μιά χαρά και χωρίς ξένους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για επιπλέον έξοδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή