Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αθανασούλας: «Αξίζαμε την πρόκριση»

«Αξίζαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup γιατί δείξαμε σταθερότητα στην κανονική περίοδο», τόνισε ο Γιάννης Αθανασούλας. «Ήταν μ...

«Αξίζαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup γιατί δείξαμε σταθερότητα στην κανονική περίοδο», τόνισε ο Γιάννης Αθανασούλας.


«Ήταν μια μεγάλη νίκη, η οποία μας έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup, κάτι που αποτελούσε βασικό στόχο μας από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς», σχολίασε ο 26χρόνος φόργουορντ του «Ιστορικού» για την χθεσινή (11/12) εντός έδρας νίκη επί της Μπεσίκτας και την πρόκριση στην φάση «Last 32» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Αξίζαμε την πρόκριση γιατί ήμασταν σταθεροί στην απόδοση μας σε όλη σχεδόν την διάρκεια της πρώτης φάσης», επισήμανε ο Αθανασούλας και εξήγησε ότι: «Εκμεταλλευτήκαμε σχεδόν στο έπακρο της έδρας μας με εξαίρεση την «χαζή» ήττα από την Νεπτούνας. Είναι μεγάλη επιτυχία η πρόκριση, την θέλαμε, για εμάς και τον σύλλογο, που μετά από αρκετά χρόνια διακρίνεται στην Ευρώπη. Αφιερώνουμε την πρόκριση στον κόσμο και στον Ηλία Λιανό. Στον κόσμο γιατί έχει ανάγκη από χαρές και διακρίσεις για να έρχεται πιο κοντά στην ομάδα και στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ διότι είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει».

«Είναι ένα ματς σε πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», παρατήρησε ο 26χρόνος φόργουορντ των «κυανέρυθρων» για τον επόμενο στόχο, την μεθαυριανή (14/12, 6 μ.μ., Novasports 3) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. «Είναι ένας αγώνας επίπεδου Eurocup κόντρα σε μια σοβαρή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να ανακόψουμε τον ρυθμό του ΠΑΟΚ και να σταματήσουμε τους πολλούς και καλούς δημιουργούς, που έχει στο ρόστερ του».

«Θέλουμε την νίκη και θα παλέψουμε γι’ αυτή για να συνεχίσουμε το σερί μας και διότι ο ΠΑΟΚ είναι ο βασικός ανταγωνιστής μας στην διεκδίκηση της 3ης θέσης της τελικής βαθμολογίας», υπογράμμισε ο Αθανασούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια