Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αθανασούλας: «Ομάδα που αποπνέει υγεία»

Ο απολογισμός του 2013 είναι θετικός για τον Πανιώνιο, που θέλει να αρχίσει το 2014 με το… δεξί, με νίκη στην Πάτρα επί του Απόλλωνα, σύμφων...

Ο απολογισμός του 2013 είναι θετικός για τον Πανιώνιο, που θέλει να αρχίσει το 2014 με το… δεξί, με νίκη στην Πάτρα επί του Απόλλωνα, σύμφωνα με τον Γιάννη Αθανασούλα.


Οι «κυανέρυθροι» άρχισαν σήμερα την προετοιμασία τους για την πρώτη αναμέτρηση του νέου έτους, το ερχόμενο Σάββατο (4/1, 5 μ.μ., Novasports 3) στην Πάτρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον 26χρόνο φόργουορντ να επισημαίνει ότι: «Περιμένουμε ένα δύσκολο αγώνα σε μια από τις παραδοσιακά δυνατές έδρες του πρωταθλήματος, την Πάτρα. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας προέρχεται από αρνητικό σερί αποτελεσμάτων και ότι θα τα παίξει όλα για όλα στην μεταξύ μας αναμέτρηση. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι ο Απόλλωνας στην έδρα του «μεταμορφώνεται» και με την βοήθεια του κόσμου του παίζει δυνατά και σκληρά».

«Θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα, είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία και μια νίκη στην Πάτρα θα είναι πολύ καλή για μας», τόνισε ο Αθανασούλας, ο οποίος ευχήθηκε για το νέο έτος: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο και ότι επιθυμεί ο καθένας προσωπικά να το έχει την νέα χρονιά».

«Για τον Πανιώνιο κλείνει μια θετική χρονιά από την άποψη ότι είμαστε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο ελληνικό πρωτάθλημα και στους «32» του Eurocup», σημείωσε ο 26χρόνος φόργουορντ των «κυανέρυθρων» και εξήγησε πως: «Μας αφήνει μια… πικρή γεύση ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ένα δεκάλεπτο δεν αναιρεί όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα στην αγωνιστική χρονιά». «Γενικά είμαστε μια ομάδα, που αποπνέει «υγεία» και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι το 2014 και να τελειώσουμε την σεζόν με επιτυχία», υπογράμμισε ο Αθανασούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια