Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στις 07/01 ο διαχειριστικός έλεγχος!

Στις 7 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει τελικά ο διαχειριστικός έλεγχος που ζήτησε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στην ΠΑΕ Πανιώνιος. Να θυμίσουμε πως ο πρ...

Στις 7 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει τελικά ο διαχειριστικός έλεγχος που ζήτησε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στην ΠΑΕ Πανιώνιος.


Να θυμίσουμε πως ο πρώην μεγαλομέτοχος και νυν κάτοχος του 22% των μετοχών, είχε ζητήσει από την διοίκηση του συλλόγου να πραγματοποιηθεί έλεγχος από ορκωτούς λογιστές, ώστε να μάθει -κυρίως- που κατέληξαν τα χρήματα από την πώληση του Απήλιον.

Από την πλευρά της η κυανέρυθρη ΠΑΕ είχε κάνει άμεσα δεκτό το αίτημα του κ. Τσακίρη και όπως τελικά έγινε γνωστό η διαδικασία του διαχειριστικού ελέγχου θα ξεκινήσει στις 07/01.

Να σημειωθεί τέλος, πως η πλευρά Τσακίρη είχε ζητήσει να ξεκινήσει ο έλεγχος 7 ή 13 Ιανουαρίου, με την πλευρά της ΠΑΕ να αποφασίζει να ξεκινήσει άμεσα, δηλαδή όπως αναφέραμε στις 7.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

3 σχόλια

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΗΛΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/ekswdiko-apo-kontoxrhsto.2560556.html

    Ti να δειξει ο ελεγχος; .Απο οτι φαινεται αυτοι της Πανιωνιας κινησης δεν πληρωνουν ουτε τους παικτες επι της εποχης τους,σιγα μην καλυπτουν και παλια χρεη οπως λενε απο εδω και απο εκει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΗ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΗ ΞΑΝΑ ΕΝΕΡΓΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΣΑΚΙΡΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή