Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας»

«Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας», τονίζει ο Γκι Μαρκ Μισέλ, ο Γάλλος σέντερ του Πανιωνίου, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ρεθύμνου στην τ...

«Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας», τονίζει ο Γκι Μαρκ Μισέλ, ο Γάλλος σέντερ του Πανιωνίου, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ρεθύμνου στην τελευταία αναμέτρηση των «κυανέρυθρων» για το 2013.


«Ήταν προφανώς μια καλή νίκη», σχολίασε ο Μισέλ και εξήγησε ότι: «Μετά την ήττα από τον Άρη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλαμε να δείξουμε ότι παραμένουμε ανταγωνιστικοί, να επιστρέψουμε στις νίκες και να μην επηρεαστεί η πορεία μας στο πρωτάθλημα από ένα κακό αποτέλεσμα». «Δεν θα έλεγα ότι ήταν σημαντική νίκη από ψυχολογικής πλευράς, γιατί γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, και μια ήττα δεν διαγράφει την πορεία που έχουμε κάνει την φετινή σεζόν, στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Eurocup», επισήμανε ο 25χρόνος σέντερ.

«Ήταν ωραίο ότι είχα χρόνο συμμετοχής ξανά και ότι μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα», δήλωσε ο Μισέλ για την προσωπική παρουσία του και υπογράμμισε ότι: «Πάντα προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να είμαι έτοιμος όταν κληθώ να βοηθήσω την ομάδα. Η σεζόν είναι μεγάλη, έχουμε δώσει πολλά ματς και έχουμε μπροστά μας ακόμη περισσότερα. Γνωρίζουμε όσοι είμαστε στην ομάδα ότι θα χρειαστεί να προσφέρουμε όλοι και πως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ανεξάρτητα εάν σε κάποιους αγώνες ορισμένα παιδιά παίζουν περισσότερο και κάποια λίγο ή καθόλου».

4 σχόλια

  1. σε λυπαμαι ρε μισελ! βαλτε τον πιο πολυ μεσα ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... ο οποίος σκουπίζει πάγκο! Και το ερώτημα είναι: Μπορεί ένας που πιάνει θέση ξένου να μην χρησιμοποιείται καθόλου; Δεν ήταν τελικά μιά λάθος επιλογή αυτή του Μισέλ; Είναι και 25 χρονών! Πόσο καλύτερο μπάσκετ μπορεί να μάθει; Βέβαια υπάρχουν μπασκετμπολίστες που διέπρεψαν μετά τα 28 τους όμως δεν ήσαν πολλοί! Λέτε ο Μισέλ να είναι ένας απ' αυτούς; Μακάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γάλλος είναι ο Μισέλ, αξιοπρεπέστατος στις δηλώσεις του, προσπαθεί και πιστεύω ακόμα ότι μπορεί να βοηθήσει, έστω για 5-10 λεπτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως από τον Σκορδίλη και τον (πρώην) Καββαδά είναι δυστυχώς καλύτερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή