Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έφυγε» ο Στέλιος Μπραουδάκης!

Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Στέλιος Μπραουδάκης. Ο Στέλιος Μπραουδάκης, καθηγητής φυσική...

Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Στέλιος Μπραουδάκης.


Ο Στέλιος Μπραουδάκης, καθηγητής φυσικής αγωγής, υπηρέτησε τον Πανιώνιο από διάφορα πόστα. Όταν ο σύλλογος πήρε το πρώτο Κύπελλο Ελλάδος ήταν βοηθός του Π. Μάρκοβιτς. Εργάστηκε πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομών του συλλόγου και αγαπούσε υπερβολικά την ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Η Πανιώνια Οικογένεια θρηνεί τον χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Στέλιου Μπραουδάκη, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικά 78 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στο νεκροταφείο Νέας Σμύρνης.

Ο εκλιπών διετέλεσε ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου στις αρχές της δεκαετίας του 60, αλλά και προπονητής σε δύο συνεχόμενες περιόδους, 1975-76 και 1977-78 και συνολικά 16 αγώνες".

3 σχόλια

  1. ΑΞΕΧΑΣΤΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΥ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΤΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΣ. ΑΓΑΠΑΓΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΤΡΕΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑ ΔΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΑΝΕΞΥΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 1992 ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΑΤΕΡΟΥ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΘΗ .ΘΥΜΑΜΕ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΩ .ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΟΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ταξίδι δάσκαλε. Σε είχαμε καθηγητή στο σχολείο εκείνα τα χρόνια του τελικού του 79 και της πρόκρισης επι της Τβέντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σε θυμομαστε για παντα κυρ στελιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή