Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: «Ο αγώνας κρίθηκε σε δύο σημεία»

Στα σημεία που κρίθηκε ο αγώνας με την Μπίσονς αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. «Ο αγώνας κρίθηκε σε δύο ...

Στα σημεία που κρίθηκε ο αγώνας με την Μπίσονς αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.


«Ο αγώνας κρίθηκε σε δύο σημεία. Πρώτον στην κακή άμυνα στην τρίτη περίοδο, στην οποία δεχθήκαμε 30 πόντους και αφήσαμε την Μπίσονς να βρει ρυθμό και επιβάλλει το στυλ που της αρέσει. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν πιο αποτελεσματικοί αμυντικά και οι αντίπαλοι μας σκόραραν 11 πόντους πλην του τελευταίου καλαθιού. Η αμυντική βελτίωση μας έδωσε την δυνατότητα να «επιστρέψουμε» στο ματς. Το δεύτερο σημείο, που κρίθηκε ο αγώνας ήταν το αμυντικό ριμπάουντ που χάσαμε μετά την δεύτερη άστοχη βολή στο τέλος της κανονικής διάρκειας της συνάντησης και με το οποίο δώσαμε την δυνατότητα στην Μπίσονς να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση», ήταν τα αρχικά του λόγια, για να συνεχίσει:

«Στο έξτρα πεντάλεπτο ήταν δύσκολα, η Μπίσονς είχε την ψυχολογία, πήρε ένα μικρό προβάδισμα και την νίκη. Είναι σημαντικό ότι προκριθήκαμε ως δεύτεροι από τον όμιλο μας. Και σε περίπτωση νίκης πάλι δεύτεροι θα τερματίζαμε, αλλά θέλαμε την νίκη απόψε. Θα δούμε τους αντιπάλους μας στο «Λαστ 32» και όταν έρθει η ώρα των αγώνων, θα μπούμε δυνατά και στην δεύτερη φάση του Eurocup».

Δεν υπάρχουν σχόλια