Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιαννακόπουλος: «Έπρεπε να νικήσουμε, συνεχίζουμε...»

Οι δηλώσεις του Νίκου Γιαννακόπουλου μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Ιστορικό και την Ξάνθη. Αναλυτικά όσα εί...

Οι δηλώσεις του Νίκου Γιαννακόπουλου μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Ιστορικό και την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

«Πιστεύω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, μετά την αποβολή της Ξάνθης έπρεπε να νικήσουμε γιατί είχαμε και την κατοχή και τις φάσεις αλλά τελικά δεν ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς παρά τις ευκαιρίες: «Εμείς κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια να τα νικήσουμε, ωστόσο δεν πειράζει που δεν ήρθε η νίκη. Κοιτάμε μπροστά. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας γιατί ξέραμε πως παίζει η Ξάνθη. Μετά την κόκκινη λογικό ήταν να ανέβουμε πιο πολύ και πιστεύω ότι δεν απειληθήκαμε καθόλου. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο αλλά δεν πειράζει, συνεχίζουμε».

Για το αν τους επηρέασε το χαμένο πέναλτι του Αραβίδη: «Όταν κάτι πάει στραβά συνεχίζουμε. Τυχερά είναι αυτά. Έτυχε και το έπιασε ο τερματοφύλακας. Πιστεύω ότι μας πείσμωσε για να προσπαθήσουμε να δώσουμε το ρυθμό μας στο παιχνίδι. Μπορεί να πέσαμε τα πρώτα πέντε λεπτά μετά το χαμένο πέναλτι, όμως στη συνέχεια δείξαμε ποια ήταν η ομάδα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια