Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κούρντι: «Ήμασταν άτυχοι...»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Πανιωνίου στάθηκε ο Αμίρης Κούρντι με δηλώσεις του στην κάμερα της Νova μετά την ισοπαλία με τη Skoda Ξάνθ...

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Πανιωνίου στάθηκε ο Αμίρης Κούρντι με δηλώσεις του στην κάμερα της Νova μετά την ισοπαλία με τη Skoda Ξάνθη.


«Πιστεύω μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Μας είχε ζητήσει ο προπονητής να μπλοκάρουμε την επιθετική τετράδα της Ξάνθης και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Δεν ήμασταν τυχεροί στην τελική πάσα. Κρατάμε την προσπάθεια», δήλωσε αρχικά ο Αμίρης Κούρντι και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι γιατί δεν υπήρχαν αρκετοί χώροι. Από εκεί και πέρα, όταν η Ξάνθη έμεινε με δέκα παίκτες προσπαθήσαμε να μείνουμε ψύχραιμοι, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα αλλά όπως είπα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική πάσα».

Για τις πολλές ευκαιρίες, το χαμένο πέναλτι και το δοκάρι: «Δεν πειράζει για το χαμένο πέναλτι. Δεν έχει σημασία αυτό. Σημασία έχει ότι προσπαθήσαμε, δείξαμε χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο και κοιτάμε τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια