Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντελής: «Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό»

Η ισοπαλία με την Ξάνθη ήταν μια χαμένη ευκαιρία για τον Πανιώνιο προκειμένου να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, σύμφωνα με τον τεχνικό τ...

Η ισοπαλία με την Ξάνθη ήταν μια χαμένη ευκαιρία για τον Πανιώνιο προκειμένου να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Παντελή.


«Σήμερα χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να ανεβούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση, είχαμε καλές πλαγιοκοπήσεις και ένα χαμένο πέναλτι. Πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβήκαμε ψηλά, κάναμε φάσεις αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Παίξαμε και με Γιάννου και με Καμπάνατη, με δυο σέντερ φορ. Η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση αλλά ήταν ανασταλτικός παράγοντας η ατυχία με το δοκάρι και το χαμένο πέναλτι», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, είχαν πάθος, ψυχή και ήταν προσαρμοσμένα πάνω στο πλάνο που είχαμε. Μας μένει το «α»... Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

Για την Ξάνθη τόνισε: «Η Ξάνθη είναι μια καλή και ποιοτική ομάδα. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Με βάση την εικόνα της ομάδας μας αδικεί το σκορ. Η Ξάνθη παίζει καλά την κόντρα επίθεση».

Για τις αλλαγές είπε: «Ρισκάραμε βγάζοντας τον Καλτσά, αλλά όταν παίζεις με παραπάνω παίκτη δεν σου χρειάζονται δυο αμυντικά χαφ. Παίζαμε με επτά μεσοεπιθετικούς».

Για τη θέση του Μενδρινού στον αγωνιστικό χώρο τόνισε: «Στην ουσία παίξαμε με τρεις επιθετικούς. Ο Μενδρινός συνέκλινε στον άξονα. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία με παίκτες με αμυντικά και επιθετικά χαρίσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια