Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη στην Πυλαία!

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στην σημερινή (14/12, 6μ.μ., Novasports 3) εκτός έδρ...

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Ιστορικός στην σημερινή (14/12, 6μ.μ., Novasports 3) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.


Οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, μετά από τη νίκη-πρόκριση στο Eurocup επί της Μπεσίκτας και άπαντες στην ομάδα έχουν θέσει ως στόχο το "διπλό" στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, έχοντας κανονικά στην διάθεση του όλους τους παίκτες του.

Στις δηλώσεις του για το ματς με τον ΠΑΟΚ τόνισε:  «Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχουμε μια δύσκολη αποστολή. Αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, στην οποία είναι αήττητος, σε έναν αγώνα επιπέδου Eurocup. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για μια αναμέτρηση με υψηλές απαιτήσεις», ήταν τα λόγια του προπονητής του Πανιωνίου.

Από την μεριά του ο σέντερ του Ιστορικού Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε:  «Προερχόμαστε από μεγάλη νίκη και πρόκριση, κάτι, όμως, που δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα με αντίπαλο την Μπεσίκτας και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, που είναι έμπειρη ομάδα και έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό έως το σαράντα του ματς», ήταν αναλυτικά τα λόγια του.

Ο αγώνας διεξάγεται στο κλειστό της Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη, στις 18:00.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια