Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκτός και ο Κουλουχέρης!

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αφού εκτός από τους τιμωρημένους Κούρντ...

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αφού εκτός από τους τιμωρημένους Κούρντι, Καμπάνταη και Καλτσά εκτός αποστολής έμεινε την τελευταία στιγμή και ο Κουλουχέρης λόγω ίωσης!


Έτσι ο τεχνικός του Ιστορικού, Νίκος Παντελής, είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, ώστε να παραταχθούν οι κυανέρυθροι δυνατοί και ανταγωνιστικοί στο ματς της Αρκαδίας.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εν λόγω παιχνίδι  ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί με προπόνηση στη Νέα Σμύρνη.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Νίκος Παντελής ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Ανέστης, Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Κωστάκης, Ζαχαράκης, Μενδρινός, Μητρόπουλος, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Τόσκας, Μπούζας, Κορκόντζελος, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης, Λάσνικ, Λιόλιος.

Να σημειωθεί τέλος πως η αποστολή του Πανιωνίου θα διανυκτερεύσει στις εγκαταστάσεις του "The Ranch" στο Σοφικό Κορινθίας. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ Πανιώνιος ευχαρίστησε τον κ. Κυριάκο Σκούρα για την ευγενική χορηγία του και την φιλοξενία της αποστολής.

Eπιομ

Δεν υπάρχουν σχόλια