Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τζωρτζάτος: «Eίμαστε σαν οικογένεια»

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, μίλησε στην ιστοσελίδα "waterpolonews" για τον Ιστορικό, τους προσωπικούς ...

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, μίλησε στην ιστοσελίδα "waterpolonews" για τον Ιστορικό, τους προσωπικούς του στόχους, το φετινό πρωτάθλημα και την Εθνική ομάδα.


Αναλυτικά:

Ο Πανιώνιος, μετά από 6 αγωνιστικές, είναι 8ος στο πρωτάθλημα με 5 βαθμούς. Πώς κρίνεις το ξεκίνημα της ομάδας σου;

«Γενικά έχουμε κάνει καλή αρχή, αφού έχουμε παίξει με Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, δηλαδή έχουμε συγκεντρώσει 5 βαθμούς σε 4 παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία.»

Αύριο αντιμετωπίζετε το Αργοστόλι. Τι αναμένεις από αυτό το παιχνίδι;

«Εννοείται πως πάμε για τη νίκη και τους 3 βαθμούς, με στόχο να ξεφύγουμε από το Αργοστόλι και τη Γλυφάδα που έχουν μηδέν βαθμούς. Χρειάζεται όμως να μπούμε από την αρχή δυνατά γιατί προερχόμαστε και από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, με ωραία εμφάνιση. Αν, λοιπόν, είμαστε σοβαροί και 100% συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε.»

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου για φέτος;

«Στόχος μας είναι η παραμονή. Για να αποκτήσουμε την θέση που είχαμε τα τελευταία χρόνια εξαρτάται και από τη διοίκηση γιατί φέτος το μπάτζετ ήταν πολύ μικρό και χρησιμοποιούνται κυρίως παίκτες νεαρής ηλικίας μαζί με 2-3 προσθήκες που έγιναν με παίκτες λίγο μεγαλύτερης ηλικίας. Με μεγαλύτερο μπάτζετ θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε καλύτερη θέση. Τώρα για το μέλλον δεν μπορώ να προβλέψω κάτι.»

Ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Το κλίμα είναι καλό γιατί οι περισσότεροι στην ομάδα είναι νεαροί, ενώ πολλοί έχουν παίξει και παλιότερα στον Πανιώνιο. Γενικά είμαστε σαν οικογένεια.»

Ποιές είναι οι προσωπικές σου βλέψεις;

«Φέτος θέλω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ να αποκτήσω και μια σταθερότητα στην απόδοσή μου, γιατί είμαι μικρός σε ηλικία για τερματοφύλακας και ο στόχος μου αλλά και το όνειρο μου είναι να γίνω μέλος της Εθνικής ομάδας όσο πιο γρήγορα γίνεται.»

Ποια είναι η ιδιαιτερότητα της θέσης του τερματοφύλακα;

«Πιστεύω ότι είναι η πιο σημαντική θέση γιατί είναι ικανή να κρίνει το αποτέλεσμα. Αν για παράδειγμα ένας τερματοφύλακας παίξει πάρα πολύ καλά σε ένα παιχνίδι και η ομάδα του είναι γενικά καλή κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα του θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ αν ένας τερματοφύλακας πάει άσχημα όσο καλά και να πάει η ομάδα δύσκολα θα κερδίσει. Είναι ένα κομβικό σημείο.»

Πώς κρίνεις το φετινό πρωτάθλημα;

«Εκτός του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης οι άλλες ομάδες είναι στα ίδια επίπεδα. Εκπλήξεις όπως αυτή που έκανε το Φάληρο με τον Παναθηναϊκό μπορούν να γίνουν. Τα παιχνίδια από την 3η ομάδα και κάτω είναι αμφίρροπα. Για μένα όμως στην τετράδα πέρα από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό μπορεί να μπει και η Λαμία, γιατί έχει έμπειρους παίκτες και μπορεί να μαζέψει αρκετούς πόντους με τις μικρότερης δυναμικής ομάδες, αλλά θα δούμε και στο αυριανό παιχνίδι τι μπορεί να γίνει. Από την άλλη για τη Χίο το βλέπω δύσκολο να τα καταφέρει και φέτος.»

Θα ήθελες να σχολιάσεις το κεφάλαιο Εθνική;

«Βλέπω ότι στην Εθνική εμφανίζονται συνεχώς νέα παιδιά με διάθεση, τα πήγαμε και πολύ καλά στο ματς με την Κροατία και πιστεύω ότι έχουμε αρχίσει και πλησιάζουμε στο κορυφαίο επίπεδο που είναι Κροάτες και Σέρβοι. Η Εθνική είναι σίγουρα στις 8 καλύτερες ομάδες στις διοργανώσεις και από εκεί και πέρα πάντα πάει για το καλύτερο.»

Πώς κρίνεις την κατάσταση στο ελληνικό πόλο;

«Είναι αρκετά άσχημη, το επίπεδο έχει πέσει πολύ, αφού δεν χρηματοδοτούν τις ομάδες οι χορηγοί. Πρέπει να διαφημιστεί περισσότερο το πόλο και να έρχεται περισσότερος κόσμος στο γήπεδο όπως τα προηγούμενα χρόνια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια