Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κάθε νίκη είναι πολύτιμη»

«Κάθε νίκη είναι πολύτιμη», τόνισε ο Βασίλης Γεραγωτέλλης σχετικά με την χθεσινή (23/11) εντός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Ηλυσιακού γι...

«Κάθε νίκη είναι πολύτιμη», τόνισε ο Βασίλης Γεραγωτέλλης σχετικά με την χθεσινή (23/11) εντός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Ηλυσιακού για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


«Είναι πολύ σημαντική νίκη με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν είναι πολύ αμφίρροπο και ανταγωνιστικό», εξήγησε ο εκ των συνεργατών του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων». «Οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων είναι κοντινές και όλες μπορούν να κερδίσουν σε οποιαδήποτε έδρα, κάτι που φάνηκε από την νίκη του Κολοσσού στην Δράμα. Ο ΚΑΟΔ είχε νικήσει εκτός έδρας την Νέα Κηφισιά, η οποία είχε επικρατήσει στα Τρίκαλα, τα οποία νίκησαν χθες (23/11) τον ΠΑΟΚ».

«Κάθε νίκη είναι πολύτιμη και με ένα ακόμη δεδομένο», συνέχισε ο Γεραγωτέλλης. «Εμείς έχουμε διπλές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, συνεχόμενα ταξίδια και είναι φυσιολογικό να υπάρχει επιβάρυνση στους παίκτες από άποψη ενέργειας».

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την προσεχή Τετάρτη (27/11, 6 μ.μ.) στο Ελληνικό την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης για την 7η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Eurocup και ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου επισήμανε ότι: «Η Σπαρτάκ είναι μια καλή ομάδα και κάθε αγώνας στο Eurocup σημαντικός. Μπορεί η Σπαρτάκ να μην έχει πολύ καλά αποτελέσματα έως τώρα, αλλά είναι ομάδα που μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο ακόμη και μακριά από την Ρωσία. Είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε, γιατί εάν τα καταφέρουμε θα έχουμε πετύχει δύο νίκες επί της Σπαρτάκ και θα έχουμε πλεονέκτημα απέναντι της στις ισοβαθμίες».

«Η Σπαρτάκ είναι μια κλασική ρωσική ομάδα, που της αρέσει να τρέχει και να σουτάρει», παρατήρησε ο Γεραγωτέλλης. «Διαθέτει δύο γκαρντ, γνώριμους παίκτες στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, τον Ντόνι ΜακΓκραθ και τον Στηβ Μπαρτ Τζούνιορ, που είναι πολύ καλοί οργανωτικά και εκτελεστικά. Δύο, επίσης, έμπειρους και καλούς ψηλούς, τον Τζάρεντ Χόμαν, ένας ακόμη γνωστός παίκτης στους Έλληνες φιλάθλους, και τον Αρτέμ Γιακοβένκο. Στην θέση «τρία» τον Γιάροσλαβ Κορόλεφ, έναν αρκετά γρήγορο παίκτη, καλό σουτέρ με έφεση στο ριμπάουντ. Στον πάγκο υπάρχουν παίκτες, που μπορούν να συνεισφέρουν στο σύνολο, που είναι αρκετά επικίνδυνο».

«Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ με την στήριξη του στον αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό, στις στιγμές, που η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ και περιμένουμε ανάλογη συμπαράσταση και στο ματς κόντρα στην Σπαρτάκ στο Ελληνικό», υπογράμμισε ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

1 σχόλιο

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ
    ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
    ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΑ ΛΕΣΒΟΥ.ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ .ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ
    ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΑ΄Η ΟΧΙ.
    ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΘΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή